belang van de juiste bout formaat selecteren

Wanneer u klaar bent om uw projecten samen te bevestigen, moet je ervoor zorgen dat je de juiste bout maat voor uw schroeven. Bouten komen in een aantal verschillende formaten en zijn bedoeld om de uiteinden van schroeven, zogenaamde “threads” passen. Deze draden worden gemaakt in verschillende maten, en het kiezen van de verkeerde soort bolt grootte kan uw project instabiel te maken, of zelfs leiden tot het instorten.

Wanneer u het kiezen van uw bolt omvang, is het belangrijk om een ​​bout die niet te groot te vinden. Bouten die groter zijn dan de draden die ze worden bevestigd aan niet goed passen, en zal meestal uiteindelijk op een te los voor uw schroef. Met deze foutieve montage, zult u merken dat u regelmatig de schroeven tussen elk gebruik van het project, dat je stuk totaal nutteloos kunnen maken.

Too Loose een Bolt

Ook als u te strak een bout voor uw draad te kiezen, kan het zijn dat de bout helemaal niet zal doorgaan. De bout kon gewoon te klein voor de schroef, en zal pas over de punt alvorens tot stilstand. Proberen om de bout op verdere knijpen kan ertoe leiden dat de schroef te splitsen.

Too Tight een Bolt