belangrijke veiligheidsmaatregelen voor het gebruik van een chemische verf stripper

Een chemisch afbijtmiddel op basis van oplosmiddelen en in feite chemisch schil de verf van het oppervlak. U zult merken dat de verf reageert op het oplosmiddel en begint te borrelen en blister. Deze oplosmiddelen kunnen zeer schadelijk zijn als ze niet worden behandeld met uiterste zorg. Er zijn vele veiligheidsmaatregelen die u moet nemen als u van plan bent om op basis van oplosmiddelen chemische producten gebruiken.

De meeste afbijtmiddelen bevatten irriterende stoffen die of beschadiging van de huid en ogen kan branden. Ze kunnen ook leiden tot slechte hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid en andere symptomen indien niet gebruikt in een goed geventileerde ruimte. Alle oplosmiddelen gebaseerde producten zullen ontvlambaar zijn en daarom moet strikt uit de buurt van open vuur of een mogelijke brandgevaar worden gehouden. Gebruik altijd een gasmasker masker om je longen en gezicht te beschermen tegen schade. Draag veiligheidshandschoenen bij de omgang met oplosmiddelen.

Veiligheid eerst

Het verwijderen van de verf is relatief eenvoudig als een procedure, maar nogmaals, moet de veiligheid voorop staan. Draag handschoenen en schraap de verf van uw lichaam en gezicht. Veiligheidsbril zijn altijd een goede voorzorgsmaatregel ook. Als je een metalen schraper gebruiken om de verf te schillen, zorg ervoor dat je ook vast druppel doeken om iets op de vloer en de vloer zelf te beschermen. Het residu chemicaliƫn kunnen schade toebrengen aan elk oppervlak ze op.

Paint Removal