dwarsbalk hanger installatie fouten te vermijden

Een balk hanger is een metalen steuninrichting bevindt waarmee een draagbalk te installeren voor een vloer van een dek of een gebouw. Toen in het midden van het dek constructie, voorkomen dat de meest voorkomende balk hanger fouten. Deze fouten omvatten het hergebruik van een dwarsbalk hanger, niet het vullen van alle nagel gaten in een balk hanger en het gebruik van het verkeerde formaat balk hanger.

Dit kan gebeuren als je een balk hanger die is te klein voor de balken die ze opknoping kopen. Zorg ervoor dat de balk hanger heeft de juiste afmetingen voor de balk. Bijvoorbeeld, als je een 6×10-inch dwarsbalk, moet je 6×10-inch dwarsbalk hanger.

Mistake # 1 – Het gebruik van de verkeerde Sized Joist Hanger

Een andere veel voorkomende fout is het niet goed vastzetten van de dwarsbalk hanger. Dit gebeurt wanneer de persoon niet aan een spijker voegen door elk van nagelgaten de draagbalk hanger is. Maakt niet uit hoeveel draagbalk hangers die u nodig hebt om op te hangen, moet u alle van de nagel gaten te vullen om ervoor te zorgen de draagbalk hangers aan hun draagvermogen ratings.

Mistake # 2 – Niet Vullen Alle Joist Hanger Nail Holes

Deze praktijk kan de veiligheid van uw terras in gevaar brengen door het verminderen van de totale belasting van uw dek. Gebruik nooit een dwarsbalk hanger, zelfs als het lijkt alsof het is nog steeds in goede vorm.

Mistake # 3 – Hergebruik Joist Hangers