geïntegreerde vs acryl putten: wat goed is voor u?

Geïntegreerde wastafels en acryl wastafels zijn beide zeer aantrekkelijke opties. De keuken is echt het hart van uw huis. Het is waar voedsel wordt bereid en gegeten. Het is ook de plaats waar de meeste feesten of bijeenkomsten plaatsvinden. Decoratie en functionaliteit zijn beiden zeer belangrijke factoren te overwegen bij het ontwerpen van uw keuken en het kiezen van de juiste aanrecht. Of het is een warme en heldere stijl van het land of een slanke en geborsteld staal gootsteen, heb je veel keuzes.

Acryl putten worden gemaakt van niet-poreuze, homogene materiaal. Vanwege hun niet-poreuze aard, acryl putten zijn kras- en vlekbestendig. Acryl putten zijn gegoten, daarom ze niet naden hebben, waardoor de acryl zinken zeer eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Omdat ze niet poreus en krasbestendig acryl sink kan worden geschrobd met reguliere non schuurmiddelen en ontsmet met standaard bleekmiddel. De afwerking van acryl wastafel is erg glanzend en zal de uitstraling van uw keuken op te helderen. Acryl putten komt in vele verschillende vaste tinten, die kan worden gebruikt met veel succes. Acryl putten zijn eenvoudig te installeren vanwege hun lichtgewicht natuur. Ze komen in ofwel een drop-in of onder-mount ontwerp. Je kunt eenvoudig gaten acryl putten te boren, kunnen daarom compatibel met een breed scala aan kraan stijlen en maten. Als u op zoek bent naar robuuste eenvoud en eenvoudige schoonheid, het acryl wastafel is goed voor je.

acryl Sinks

Een geïntegreerde spoelbak is een wastafel, dat is een echte continue deel van de teller oppervlak. Deze putten zijn modern en kunstzinnige. Ze komen in een enorm scala aan verschillende maten, vormen en materialen. Als u het geven van uw keuken een strak en modern makeover, dan is een stijlvol geïntegreerd wastafel is de weg te gaan. Omdat ze deel uitmaken van de werkelijke aanrecht en worden geïnstalleerd als een solide stuk, kan de installatie een beetje ingewikkelder. Als u ofwel een aanrecht of wastafel vervangen, moet de gehele tafelblad met de wasbak in een keer vervangen. Het kan eenvoudige reparaties veel duurder te maken. Misschien vindt u deze complicatie om het helemaal waard, gezien het ongelooflijke aantal listig design en mooie materialen die putten zijn gemaakt van geïntegreerd zijn. Als u op zoek bent naar een mooie combinatie van vorm en functie en wilt dat uw aanrecht om een ​​kunstwerk op zich, de geïntegreerde wastafel is de juiste keuze voor jou.

geïntegreerde Sinks