het installeren van aftermarket uitlaten

Aftermarket uitlaten zijn meestal geïnstalleerd op auto’s of motorfietsen aan de visuele aantrekkingskracht of de prestaties te verbeteren. Je kan gewoon vinden dat het gemakkelijker is om aftermarket uitlaatpijpen te vinden nadat je de fabriek geïnstalleerde afvoerpijp heeft opgeroepen het bedankt. Wat ook de reden dat je op zoek bent naar aftermarket uitlaten, als u op zoek bent om uw fabriek te vervangen geïnstalleerd uitlaat met een aftermarket uitlaat, denkt u misschien van roestvrij staal. Roestvrij stalen uitlaatpijpen kunnen meer visuele aantrekkingskracht toe te voegen aan uw auto of motor. Maar als u op zoek bent om jezelf je oude uitlaat te verwijderen, en installeer de nieuwe, je vindt het is beter als je uit de buurt van de roestvrijstalen uitlaatpijpen blijven. Als u zeker weet dat uw katalysator niet verroest samen met uw oude uitlaatsysteem is geworden, moet dit geen probleem zijn. Het installeren van aftermarket uitlaten op uw auto kan vrij eenvoudig worden gedaan in uw eigen geventileerde garage of oprit, en u kunt worden verrast om te weten dat u dit kunt doen met een minimum aan ervaring of gereedschap zijn.

Zoek een kit die in elkaar past met knelkoppelingen. Dit zal de installatie veel gemakkelijker omdat je niet nodig hebt om elke lassen doen. Als het een fabrikant suggestie om de uitlaat te lassen, zou het het beste om een ​​professionele doen de installatie. Zorg ervoor dat de grootte die u kiest is niet te groot. U draagt ​​het risico van de buis te beschadigen als je over een oneffen ondergrond lopen en de auto kan niet duidelijk het uit te voeren.

Stap 1: Zoek een Kit

U moet de auto omhoog krikken. Dit zal u toestaan ​​dat de ruimte die nodig is om op te staan ​​onder de auto en vervang de uitlaat. Zorg ervoor dat u de volledige auto te ondersteunen met jack stands.

Stap 2: Jack de auto

Zorg ervoor dat je voldoende ruimte tussen de vloer en de achteras van de auto, want je kan hebben om de uitlaat wiebelen om het los van waar het buigt omhoog over de achteras te krijgen.

Stap 3: Meten

Neem de oude uitlaat off van de auto. Om dit te doen, ontgrendelen de uitlaat en trek het uit onder de auto. Als u verroeste bouten die samen hebben gegrepen, verwarm de auto omhoog. De bouten moet genoeg dat je ze los kan breken, zonder het strippen van de kop los te maken.

Stap 4: Verwijder de oude Exhaust

Breng uw nieuwe uitlaat op, met behulp van uw oude voor een gids. U moet de klemkoppelingen van de nieuwe uitlaat te gebruiken te houden van de uitlaat pijpen terwijl je dit doet. Gewoon niet te veel nog de armaturen te scherpen. U moet de positie aan te passen nadat u de uitlaat te monteren.

Stap 5: Plaats de nieuwe uitlaat

Er moeten bouten leidt af van de katalysator, en rubberlager in de buurt van de geluiddemper, deze gebruiken om de uitlaat te passen in zijn plaats. Zodra je het in de exacte plaats waar je het wilt, kun je draai al uw armaturen en moeren. Zit je auto naar beneden, start het op, en geniet van uw nieuwe aftermarket uitlaten!

Stap 6: Finish It Up