het installeren van anti trillingsdempers voor plafondventilator

Wanneer u in een ventilator aan het plafond te zetten, zal je anti trillingsdempers nodig heeft voor 2 redenen. Ten eerste, deze zal de ventilator te stabiliseren, zodat het op rolletjes loopt. Ten tweede, het onderstel, bekleed met rubber demping, zal helpen de ventilator draaien stil. Volg deze richtlijnen om trillingsdempers te installeren voor uw ventilator aan het plafond.

Gebruik de stud finder aan het plafond balken te vinden. Markeren hun locatie in potlood op het plafond. Meet tot ongeveer de locatie waar u wilt dat de ventilator aan het plafond. Zorg ervoor dat de plek is precies onder een dwarsbalk of precies tussen 2 plafondbalken. Meet de lengte van de stalen beugel die de Trillingsdemper zal vormen. U zult het leggen over 2 balken en zet deze aan elk uiteinde door middel van een perforatie. De ventilator workbox zal deze brace worden gehecht.

Stap 1: Zoek de plafondbalken en Meet naar Place de Plafondventilator

Markeer de ruwe locatie waar uw ventilator aan het plafond zal worden gevestigd. Als je hebt toegang tot deze plek via een zolder of kast, snijd het gat voor de ventilator werkdoosje en trillingsdempers met de lintzaag. Zo niet, dan zet je ladder onder de plek om het gat, zet een veiligheidsbril te snijden en snijd de ruwe gat voor de ventilator in met de lintzaag.

Stap 2: Meet en opengesneden the Ceiling

Schuif de brace in door het gat en zet hem aan het plafond balken met metalen schroeven. Markeer de perforaties in het geel markeerpotlood waar u schroef de ventilator werkdoosje aan de brace.

Stap 3: Plaats de Anti Vibratie Mount Brace

Snijd rubber demping aan de lengte van de anti-vibratie passen mount brace. Toepassen rubber epoxy langs de lengte van de Trillingsdemper met plamuurmes. Leg de stroken van rubber schokdemping langs de anti-vibraiton monteren en druk ze stevig op zijn plaats. De rubberen schokdempende moet 1 inch tot over beide zijden van de metalen beugel.

Stap 4: Isoleer de Anti Vibratie Mount

Volg de instructies van de fabrikant om de ventilator aan het plafond te installeren. Controleer het met het niveau van de timmerman om ervoor te zorgen is het niveau van voor het bevestigen van de ventilatorbladen. Controleer de ventilator aan het plafond opnieuw na het bevestigen van de ventilatorbladen om ervoor te zorgen het blijft niveau. Sluit de kabels aan elkaar en de aarddraden met elkaar om een ​​schone elektrische circuit.

Stap 5: Installeer de Plafondventilator

Sluit de ventilator aan op een voedingsbron en reset de stroomonderbreker of zekering. Test de ventilator voor een soepele, rustige, wobble-werking. Als het luidruchtig of instabiel, pas workbox de ventilator naar behoefte, en voeg een andere laag rubber demping de Trillingsdemper. Test de ventilatorsnelheid met trekkoord, zodat het roteert in beide richtingen en veranderingen snelheid volgens voorschrift.

Stap 6: Test de ventilator aan Operatie

Stap 7: Sluit de ventilator in het plafond

Zodra de ventilator naar tevredenheid functioneert, schuift u de sier rand van de ventilator op de stang tot aan het plafond, en zet de rand met de bijgeleverde schroeven.