het installeren van baksteen tegels op een binnenwand

Baksteen tegels zijn licht en makkelijk om mee te werken, al hebben zij de schijn van volledige baksteen. Dit type van bakstenen gevel is een goede manier om een ​​inwendige ruimte in uw huis met de verschijning van bakstenen muren hebben blootgesteld bieden zonder de steun en andere eisen van de werkelijke baksteen. Baksteen tegels zijn veel gemakkelijker te installeren thuis en kan worden opgenomen in een kamer met een set van basisinstrumenten en met zeer weinig ervaring. Lees verder voor een korte handleiding over hoe te bakstenen tegels op een binnenmuur in uw huis te installeren.

Het vilt zal dienen als de basis voor uw bakstenen muur tegel. Na het verwijderen van de muur die u gebruikt, vellen vilt met mes op het oppervlak van de wand te dekken. Bij platen overlappen, laten overlappen met 3 tot 4 inch. Bevestig de platen in de muur met een hamer en gegalvaniseerde nagels. Niet beknibbelen op de nagels aan de platen aan de muur, als je wilt om ervoor te zorgen dat het vilt is beveiligd.

Stap 1 – Leg de Felt

Het metaal draaibank moet dan het vilt te dekken. Trim de draaibank op maat voor de muur met behulp van de blikschaar. Het is verstandig om handschoenen te gebruiken terwijl u werkt met de knipt, zoals de randen van de metalen zijn waarschijnlijk zeer scherp te zijn wanneer u de draaibank bent snijden. Bevestig de draaibank aan de muur met hamer en spijkers, en zorg ervoor dat de nagels zijn bevestigd aan een stud.

Stap 2 – Leg de draaibank

Meng de mortel volgens de aanwijzingen op de verpakking. Met de troffel, breng een laag mortel op de draaibank dekken. De mortel moet ongeveer een half inch dik en als zelfs over de hele muur mogelijk te maken. Maak kleine inkepingen langs de mortel door het scoren van de mortel met de troffel, dan laat de mortel drogen.

Stap 3 – Meng en Leg de Mortel

Meng een andere partij van mortel. Breng een half-inch laag om een ​​klein hoekje van de bestaande mortel op de muur, dan stevig bevestig de eerste steen tegel stuk op zijn plaats. Druk stevig te houden aan de mortel. Begint ongeveer in het midden van de wand en ga door tot tegel rond de eerste tegel, waarbij de hoeken voor last.

Stap 4 – Bevestig de Tile

Wanneer u de hoeken te bereiken, het meten van de hoeveelheid van de tegel die nodig zal zijn voor de hoekstukken. Gebruik de haakse slijper (en de juiste beschermingsmiddelen) om de resterende stenen tegels gesneden om de juiste maat voor de hoekstukken. Leg de hoekstukken zoals in de vorige stap.

Stap 5 – Cut Corner Tile

Meng de grout en toe te passen met de droge borstel. De grout moet in de scheuren in tussen de stenen die deel uitmaken van de tegel te vullen. Laat het dan volledig drogen voordat de muur te raken.

Stap 6 – Breng Grout