het installeren van betonnen rand

Putting betonnen rand of maait stoeprand in uw tuin is niet een moeilijk proces. Er zijn eigenlijk stoeprand machines die een rand zal vormen als het het beton legt maaien. Mensen, die deze meestal lading installeren door de voet en hebben een paar verschillende ontwerpen beschikbaar. Andere betonnen rand opties zijn het gebruik van voorgevormde beton. Het maken van een op uw eigen zal garanderen dat uw buurman de zelfde heeft. Het is gemakkelijk te installeren op in uw eigen tuin ook. Je hoeft alleen maar te graven, frame, mengen en giet.

Met inzet en string naar uw gebied te markeren. Dit artikel beschrijft het voltooien van een recht stuk betonnen rand.

Stap 1: Markeer de omgeving

Graaf een 2-inch geul langs de plek waar je de rand wilt. U wilt het beton in te stellen op een onverharde ondergrond. Niet op de top van de rotsen of gras.

Stap 2: Trench Graven

De grens die we creëren zullen eenvoudig met scherpe hoeken zijn. Een hoger niveau, evenals andere voorzieningen zijn vereist om het beton te vormen tot een meer gedetailleerd ontwerp. Plaats de 1×4 planken langs beide randen van de sleuf. Rij de palen in de grond gelijkmatig Houd de 1×4 planken op zijn plaats. Ze moeten in een rechte lijn met de inzet aan de buitenzijde van het frame. Zorg ervoor dat u de planken zo breed in te stellen als u uw randen wilt.

Stap 3: Frame van de Grens

Het mengen van uw beton zal niet een lastige klus zijn. Gebruik een schep en een grote emmer of kruiwagen om het gelijkmatig te mengen. Meng volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Een snelle instelling concreet het beste werkt voor deze baan en u toelaten om snel te verplaatsen.

Stap 4: Concrete Mixing

Giet het beton voorzichtig in het frame. U gaat willen het beton niveau met de bovenkant van het frame zijn. Gebruik de nivellering tool om aanstampen uit luchtzakken en het niveau het beton aan de bovenkant van het frame. Laat het einde glooiende, zodat je de volgende partij van beton kan giet over het. Sta niet toe dat het beton te genezen voordat je de stoeprand hebben voltooid. Als u uw project moet onderbreken, eindigen met een gelijkmatige rand en frisse start als je in staat om opnieuw te beginnen zijn. Deze stijl van de randen niet veel beton nemen.

Stap 5: Pour en Level

Zodra het beton droog is om aan te raken kunt u het frame werk te verwijderen. Tik het los met een hamer en trek de inzet van de grond. Herhaal dit totdat het gehele frame wordt gedemonteerd. Stap terug en kijk naar uw geweldige nieuwe rand.

Stap 6: Verwijder de Frame

Beton rand is zeer duurzaam en kan worden gevormd in vele verschillende ontwerpen. De verscheidenheid van kleuren en concrete toepassingen kan het besluitvormingsproces een beetje langer dan andere rand keuzes te maken. Maakt niet uit wat edge je eindigt met u zult genieten van jaren van duurzaamheid met betonnen rand.