het installeren van centrale lucht: 4 tips

Het installeren van centrale lucht is een baan die enige kennis over elektrische, mechanische zo goed werkt als verwarmings- en koelsystemen vereist. Deze 4 tips krijgt u uit om een ​​solide start.

Huur een Professional Contractor

Hoewel je kunt proberen om een ​​centrale air-installatie zelf te doen, deze baan is het meest geschikt voor een professional. Er zijn overwegingen voor de installatie die kan zijn dan het vermogen van een beginnende. Ten eerste moet de installatie voldoen aan de lokale en nationale bouw, mechanische en elektrische codes en normen. Koelmiddel behandeling vereist EPA-certificering en de high-voltage elektrische bedrading kan ernstig letsel of zelfs de dood tot gevolg zonder de juiste training. Gewoon lezen van de installatie handleiding mag niet voldoende zijn om problemen te voorkomen zijn. Het beste is om deze baan te verlaten in de handen van een professional.

Kiezen van de juiste Central Air System

Bij het winkelen voor een centraal luchtsysteem wil je de kosten overwegen. Een nieuw systeem kan duurder dan een gereviseerde centrale lucht eenheid. Achteraf inbouwen in een bestaand systeem met nieuwe onderdelen kunnen ook erg duur zijn, afhankelijk van de leeftijd van het systeem en de verenigbaarheid ervan met nieuwe onderdelen. Het hebben van een oud systeem verwijderd en op de juiste wijze zal resulteren in een verwijdering en vernietiging of stoten vergoeding milieu. Vraag uw aannemer voor advies over de beste pasvorm voor uw huis en een kostenvergelijking tussen alternatieven.

Inzicht in de Home’s Koeling Needs

Koeling behoeften van uw huis te bepalen moet je de output van de centrale airconditioning unit of koeren capaciteit weten. Koelcapaciteit voor een airco wordt gemeten in British Thermal Unit of BTU. Om koelcapaciteit van een huis te berekenen, de 1000 vierkante voet vereist 12.000 BTU. Indien de woning is slecht geïsoleerd, de capaciteit ongeveer verdubbelt. Dit omvat ramen, deuren. Gebieden in het huis met een grotere blootstelling aan de zon is van invloed op koelcapaciteit.

Dit kan een goede gelegenheid om isolatie en structurele veranderingen die uw huis meer energie-efficiënt zal overwegen. De aannemer kan het best adviseren over deze methoden, die op de lange termijn zal u geld besparen door het verminderen van uw energiekosten.

Het maken van de beschikbare ruimte voor de installatie

De grootte van uw huis en de toegang tot de bestaande leidingen is een belangrijke overweging. Kies een model dat de ruimte die is aangewezen voor het en bieden zo veel vergoeding voor toegang past. Het systeem zal niet zo goed werkt als het in een kleine ruimte is vol en de productie wordt beperkt of komen als gevolg. De aannemer kan u ook helpen bij het kiezen van een eenheid die is energiezuinig en speciaal ontworpen voor uw ruimte.

Dit zijn slechts een paar tips om te overwegen bij het installeren van centrale lucht. Een professionele aannemer kan u voorzien van extra begeleiding en u te helpen bij het maken van de juiste beslissingen te nemen.