het installeren van dakkapellen naar boven huis dakkapellen gebogen

Dakkapellen zijn beschikbaar voor dakkapellen in verschillende stijlen: gabbled, loods, schilddak, segment- of wenkbrauw. Bij wenkbrauw dakkapellen, ook bekend als gebogen dakkapellen, kunnen er verschillende opties bij het installeren van ramen. Hoewel het gemakkelijker zou zijn om een ​​rechthoekig venster te installeren, om esthetische redenen kan je een overspannen venster voorkeur. Dit kan duurder zijn, en zal extra aandacht nodig hebben wanneer geïnstalleerd.

Met behulp van de pre-cut gebogen venster, Mark de muur, zodat u deze leidende punten kan gebruiken bij het snijden van de opening van de dakkapel. Bij het markeren van de muur, zorg ervoor dat 2 inches toe te voegen aan de werkelijke grootte van het gebogen venster, voor het frame.

Stap 1 – Teken de Muur

Wanneer u de curve voor het raam te meten, de eerste meet de afstand tussen de 2 verticale zijden van het gebogen venster. Meet de bodembreedte van het venster, en markeer de punten waar deze breedte gaat (de hoeken van de boog) te verlagen. Meet de afstand tussen de 2 boog hoeken, en de diameter van de boog te verkrijgen. Verdeel de diameter en 2, de radius van de boog te verkrijgen. Dit zal de afstand van het centrum van de diameter een punt op de boog zijn. Snijd een string de grootte van de straal, plus een extra 2 inch, voor het frame. Gebruik een potlood en deze string aan de boog op de muur te markeren.

Stap 2 – Maak de opening in de gipsplaat

Gebruik een cirkelzaag, en volg je punten voor een opening in de gipsplaat snijden. Om de curve te snijden in de muur, boor een aantal kleine gaten op de boog die je hebt aangegeven op de muur. Gebruik een hamer om de muur te verwijderen.

Stap 3 – Snijd de opening in de Buitenkant Muur

U kan nodig zijn om de isolatie van het interieur van de muur te verwijderen, en als er studs, moet je ze te snijden, zodat je de ramen kunt installeren. Snijd de noppen met een decoupeerzaag.

Stap 4 – Bouw het raamkozijn

Snijd de opening in de buitenwand, met de decoupeerzaag.

Stap 5 – Steek Venster Into Frame

De eenvoudigste manier om het frame te bouwen is aan een houten boog en 2 stuks van 2×4 timmerhout te krijgen. Snijd 2 gelijke stukken hout, en 1 stuk voor de lengte van het frame. Lijm de boog en de stukken van hout samen, en dan spijker ze met framing nagels. U kunt schilderen het frame op dit moment, maar dat betekent dat je zal moeten wachten tot de verf te drogen voordat je kunt gaan naar de volgende stap. U kunt ook verf de binnenkant van het frame nadat u het venster hebt beveiligd.

Kopen kant cut gebogen venster aan de grootte die u nodig hebt (1/10 van een inch kleiner dan het frame). Plaats het venster in het frame.

Zet het spijkeren vinnen van de voorgesneden gebogen venster tegen het frame. Nail het frame naar de top van de boog en de onderkant van het venster. wiggen toevoegen als u nodig hebt om het niveau aan te passen, en steek nagels in elke tweede hole van de vinnen van het venster.

Gebruik polyurethaanschuim tot finish en isoleren van de kamer, en patch de gipsplaten als dat nodig is.