het installeren van een booster fan in uw oven duct

De werkwijze van het installeren van een booster ventilator in een oven kanaal is niet moeilijk. Echter, voordat het doorlopen van de procedure, zorg ervoor om voorzorgsmaatregelen te nemen en draag een veiligheidsbril. De installatie van elektrische bedrading moet worden uitgevoerd door een professionele, in overeenstemming met alle bijbehorende codes en normen.

De elektrische aansluitkast moet worden aangesloten met behulp van zelfborende plaatwerk schroeven. Deze metalen schroeven zou een maximale lengte van een inch zijn. De elektrische kast montagegaten mag niet worden voorgeboord. Neem contact op met een professionele installateur aan te sluiten op een regelbare snelheid booster ventilator. De grond draad (groen) moet worden beëindigd bij de oven of andere geschikte grond. De energiebron moet worden bewaakt door een zekering of stroomonderbreker beoordeeld op een zo min mogelijk van 15 ampère.

Stap 1 Steek de stekker in booster Fan

Sluit een 2×4 inch elektrische vak aan de buitenkant van de ventilator met schroeven in de voorgeboorde bevestigingsgaten. Trek de bedrading van de booster ventilator aan de doos. Maak een opening in de doos. Doe in een kabel connector in de opening en plaats 8 “van de draad einde van een geaard netsnoer dat is acht tot 10 voet lang. Sluit de kabel aan op de stroomkabel. In het geval dat de booster ventilator heeft een enkele zwarte bedrading en een enkele witte bedrading, sluit elke bedrading naar zwart en bedrading naar wit. Sluit de groene draad van de booster ventilator om de groene of kale bedrading van het netsnoer. Verpak uw verbinding met draad noten en zet de draden in de doos, dan schroef de bovenkant van de doos.

Stap 2 Installeer de Booster Fan

Vind het toegankelijke gedeelte van de ventilator die moet worden versterkt. Neem afstand van het gedeelte van het kanaal-werk en sneed een ruime hoeveelheid aan de booster in de lijn past. Maken van een notitie in de pijl op de ventilator die de richting van de luchtstroom specificeert, vouw de randen van het kanaal-werk en de wederopbouw van het kanaal-werk met de booster op zijn plaats. Close-up elke naad met behulp van een duct tape.

Stap 3 Sluit de thermostaat

Zoek een plek die toegankelijk is zonder problemen voor de thermostaat. Mark boor openingen van de oven buis met behulp van een montagemal. Boor de openingen en sluit de thermostaat in het kanaal met behulp van plaatschroeven.

Als alle aansluitingen zijn voltooid, start u de hitte op de thermostaat. Steek de stekker uit de booster ventilator in de thermostaat, en sluit de thermostaat in een geaard stopcontact. Wijzig de instellingen van de thermostaat, volgens de aanbevelingen van de fabrikant.

Na de booster fan op gang komt, het relais moet worden gehoord te worden bekrachtigd. Controleer het register en te onderzoeken voor een hogere luchtstroom.