het installeren van een carport gate

Het installeren van een poort aan uw carport is gemakkelijk en kan een ander niveau van bescherming toe te voegen aan uw huis. Omdat u al een vrijstaande carport, kunt u eenvoudig bevestigen een poort aan de voorzijde ondersteunt. Dit elimineert de rompslomp van het graven van gaten en het storten van beton. Voor dit project wordt u met behulp van een metalen ketting link hek met twee beweegbare “deuren.

Voordat u een hek te kopen voor uw carport, moet u metingen. U moet de afstand tussen de twee voorste steunen van de carport kennen. Dit is waar je zal het bevestigen van het hek berichten. U moet de gewenste hoogte van de poort te bepalen en neem een ​​meting voor dat ook. Omdat je zal het installeren van een dubbele poort, moet u de breedte van elke poort te bepalen door het vinden van de helft van de afstand tussen de voorste steunen van de carport.

Stap 1-Take Metingen

Nu dat u een nauwkeurig gemeten poort, kunt u beginnen te installeren. Het zal gemakkelijkst te werken met één zijde per keer. Zoek de post voor de linkerkant van de poort. Gebruik je boor aan de post aan de linkerkant van de carport aan de voorste steun te bevestigen. U kan nodig zijn om een ​​bout van een soort te gebruiken om extra kracht toe te voegen aan de verbinding.

Stap 2-Bevestig Post op Left Side

U moet de nodige hardware uit dezelfde plaats dat je de poort gekocht te kopen. Dit zal ervoor zorgen dat de hardware geschikt is voor de poort.

Stap 3-Install Hang- en Gate

Met de linker bovenhoek werd geplaatst aan de carport, installeer de scharnieren en plaats de ketting poort in plaats. U moet voorzichtig zijn de poort niet te beschadigen als u deze installeert te zijn. Het kan nogal zwaar zijn. Daarom wilt u misschien een vriend om te helpen met dit deel krijgen.

Stap 4-Repeat aan de rechterkant

U moet hetzelfde doen aan de rechter kant van het hek. Bevestig de post, met behulp van uw boor. Het is zeer belangrijk dat u line-up van de twee posten perfect. Anders wordt het hek niet goed sluiten. U kunt de steunen markeren voordat u begint met de installatie van de eerste poort berichten. Als u dit doet, zul je precies weten waar de holes.You boren zou een niveau te gebruiken bij het markeren van de dragers alleen maar om zeker te zijn.

Stap 5-Check Gate Functies

U zult dan installeert de scharnieren en plaats het hek aan de rechterkant. Nogmaals, moet je een vriend helpen met onderdelen moeten als een metalen hek nogal zwaar kan zijn.

Nu dat de poort is geïnstalleerd, moet u de functies controleren. U wilt ervoor zorgen dat de poort zwaait open en goed gesloten. Zorg er ook voor dat het hek niet schrapen op de grond.

Zodra u de poort functies hebt gecontroleerd, kunt u de beveiliging tape toe te voegen door middel van de open schakels van het hek, als je wilt naar de mening van uw voertuig te blokkeren.

Dat is het. U hebt nu toegevoegd een ketting link hek naar uw carport en toegevoegde extra beveiliging.