het installeren van een cover truck bed

Een vrachtwagen bed dekken heeft vele voordelen voor de truck eigenaar. U kunt truck bed covers op gas kilometers te verhogen, de bescherming van apparatuur, te verbergen items om de veiligheid te verhogen, items droog te houden, of gewoon voor de looks. Veel mensen kopen truck covers bed en hebben ze geïnstalleerd bij de dealer, terwijl anderen de voorkeur om het werk zelf te doen. Als u overweegt het toevoegen van een cover truck bed op uw voertuig, hier zijn een paar dingen in gedachten te houden met betrekking tot de installatie.

U hoeft niet een pro om een ​​cover truck bed te installeren zijn. U kunt echter de hulp nodig van ten minste één van uw vrienden om het deksel op te heffen en ervoor te zorgen dat u gelijkmatig aan te sluiten op de truck bed. Met vele vrachtwagendekking modellen hoef je alleen maar een paar tools. Een schroevendraaier en een moersleutel zou genoeg moeten zijn voor de meeste covers zijn. Het kan zijn dat voor enkele covers u een boor en speciale boor voor het maken van extra gaten in de truck bed nodig. Dit is meestal het geval voor de veiligere covers beschikbaar. Het vermeld met de sprei kit instructies zullen betrekking hebben op alle tools die u nodig heeft. Het grootste deel van de instrumenten kunnen worden gekocht op elk auto-onderdelen winkel of home improvement magazijn.

ervaring is vereist

Om uw nieuwe truck omslag te installeren kan het zijn dat enkele wijzigingen nodig om me aan de voering of het bed zelf. Enkele covers zal vereisen dat u extra gaten boren in het bed. Andere behuizing kan je nodig hebt om notch uit delen van je bed liner. De wijzigingen zullen niet van de uitstraling van uw truck te nemen als je ze correct te doen. Voordat u begint met het boren van gaten in het bed, zorg dan dat is niet van plan om garanties die u kan hebben op het lichaam van de truck te vervallen. Veel verzekeringsmaatschappijen moeten ook op de hoogte van eventuele wijzigingen die je maakt.

wijzigingen

Het kan variëren van 10 minuten tot meer dan 2 uur om je dekmantel truck bed te installeren. Het hangt af van het type truck bed en hoe het bedoeld installeren. Rolling bed covers zal het langst duren omdat je moet rails te installeren langs de kant van het bed. Een eenvoudige, vlakke sprei zal de kortst mogelijke tijd in beslag nemen, omdat je alleen nodig om het te plaatsen en schroef hem in te laten plaatsvinden. Hoe meer hulp je hebt, hoe sneller het zal zo goed gaan.

De tijd die gemoeid

Als u niet de optie om een ​​vrachtwagen bed dekken geïnstalleerd professioneel is er altijd. Elke auto body shop kunt dit relatief snel te doen. Als u een dekking, zoals een rollende cover, kan dit de beste optie. Wees bereid om nogal een beetje extra te betalen voor dit type installatie. In de meeste gevallen zal een professioneel niet vereist, maar het is leuk om te weten dat het kan worden gedaan als je niet de tijd of het geduld om te doen de installatie zelf te hebben.

De Professional Installation Option