het installeren van een cv-installatie

Het installeren van een cv-installatie is een grote klus. U zult het opzetten van een volledig systeem en het gaat vooral om groot te zijn als er geen bestaand systeem te vervangen. Echter, hoewel veel mensen zou een HVAC-monteur belt om het werk te doen, het is iets wat je zelf kunt ondernemen.

Bepaal in uw cv-installatie is de plaats waar de leidingen zal zijn in elke kamer, evenals de koude lucht terugkeer. Markeren deze, ga dan onder het huis om toegang te bepalen. Idealiter zal dit geen probleem. Je moet om de gaten in de vloer te snijden en installeer de luchtkanalen die leidt naar het gebied waar u uw oven zult vinden.

Stap 1 – Goten

Je moet de luchtkanalen hechten aan de onderkant van de vloeren en voer het uit, samen, met behulp van hangers om het op zijn plaats te houden. De hangers moet zich om de 12 inch tot de luchtkanalen onderneming te houden. De koude lucht terugkeer zal breder dan de andere kanalen, en het gat in de grond groter. Bedek de koude lucht terugkeer met een rooster en zet duct covers op de kanalen in elke kamer. U moet ook de thermostaat installeren en uitvoeren van de draden aan de oven gebied.

Stap 2 – Ketel

Je zult hulp nodig hebben om de oven te verplaatsen. Het moet perfect staan ​​zelfs op de vloer, maar moet nabijheid van een centrale elektriciteit en de gasleiding. Gebruik een niveau aan alle kanten op de oven en shim indien nodig tot het niveau.

Stap 3 – Gas

Begin met het aansluiten van de zwarte buizen die de uitlaten op verschillende delen van het huis zijn. Volg de instructies van de fabrikant en zet ze samen met een sleutel. Vanaf hier sluit de leidingen naar de pijpen die omhoog gaan uit het stopcontact. U moet ook het aansluiten van de lucht terug te keren naar de oven.

Stap 4 – Elektriciteit

Aansluiten van de gasleiding kan het lastigste deel van het installeren van een centrale verwarming systeem. Als je niet zelfverzekerd voelen of hebben ervaring niet hebt, dan is het best in een professional aan te brengen voor dit deel zo doet het verkeerd kan gevaarlijk zijn. U hebt een beveiligde verbinding van de gasleiding naar het huis aan de oven. Je moet het gas uit te schakelen en te creëren die verbinding met ijzeren pijp.

Stap 5 – Operatie

Bedrading van de oven in de elektriciteit, die de ventilator zal werken, is een eenvoudiger onderdeel van cv-installatie. Schakel de elektriciteit naar het huis. Installeer de thermostaat op de oven. Daarna zet de draden op de oven volgens de instructie en voer de aansluitdoos. Sluit de draden, sluit de aansluitkast en zet de stroom weer aan.

Zet de oven op en steek de waakvlam. Stel de gewenste temperatuur in het huis. De oven moet ontbranden, en kort de ventilator zal beginnen te werken aan uw cv-installatie te voltooien.