het installeren van een dakraam 6 – het openen van het dak

De gedachte van het snijden van een gat in uw dak hoeft niet roepen beelden van druppelend water het vernietigen van uw woonkamer tapijt, zolang je weet hoe dat te openen tegen de grillen van de natuur af te dichten. En spreken van de natuur, doe het dak werken op een dag met nul regen waarschijnlijkheid, en het plan op het hebben van het dakraam aan het eind van de dag geïnstalleerd. Zelfs dan, je zou verstandig zijn om een ​​zeil hebben handig zijn, voor het geval.

Loop heel voorzichtig als je op het dak – hoe minder shakes of gordelroos u te storen, hoe beter. Maar op de eerste plaats uw eigen veiligheid. Als uw dak matig is hellend, veilig een voet plank of een ladder.

Doorsnijden Roofing Materials

Hoewel je handgereedschap kunt gebruiken door middel van een dak te snijden, een cirkelzaag of een decoupeerzaag is gemakkelijker en sneller. Een combinatie mes is het beste voor het snijden door hout gordelroos of shakes. Misschien vindt u dat een mes werkt beter dan een cirkelzaag door te snijden asfalt gordelroos.

Gebruik veiligheidsmaatregelen bij het werken met elke elektrisch gereedschap: zorg ervoor dat de apparatuur goed geaard is, draag een veiligheidsbril of een veiligheidsbril, vermijd lastige posities, en blijf uit de lijn van het blad. Wees alert tijdens het zagen-een mes dat bindt je kunt gooien van het dak af.

Om door shingles snijden of shakes voor een stoeprand gemonteerde dakraam of via opgebouwd dakbedekking voor een self-knipperend dakraam, past u de diepte van de snede op uw zaag dus het mes snijdt door de dakbedekking, maar niet door het hout mantel eronder. Rusten de voorkant van de zool van de zaag op het dak, lijn de zaagblad met krijt of potlood merk of de messen geslepen.

Schakel de stroom in en laat de zaag totdat de enige rust op het dak. Zag langzaam en gestaag langs de gemarkeerde lijn tot je een hoek te komen. Herhaal dit voor de andere zijden.

Nadat u rond de opening hebben gesneden, wrikken de dakbedekking los met een koevoet en hamer; opslaan asfalt shingles te gebruiken voor het patchen rond het dakraam. Verwijder de dakleer aan het omhulsel bloot te leggen.