het installeren van een douche drempel

Een douche drempel is net zo belangrijk onderdeel van uw badkamer de douchecabine of een douche fittingen. Het voorkomt dat water uit morsen af ​​van uw douche op de omringende plaatsen, hetgeen zal bijdragen tot schade aan de vloer te voorkomen. Een douche drempel is de laatste stap na het installeren van een douche pan en kan nogal wat kostte toen gemaakt door aannemers. In plaats daarvan kon je een hoop besparen als je de drempel te bouwen thuis met behulp van enkele eenvoudige materialen.

Er zijn twee mogelijke materialen om een ​​waterdichte douche drempel te maken. Je kan ofwel een rubber membraan of een doek / textielbespanning membraan te kiezen. Hier zullen we u begeleiden naar een membraan van rubber te gebruiken. Echter, een weefselmembraan geen wijzigingen in de installatie vereist.

Stap 1 – Kies het Waterdicht Material

Meet de afmetingen van de douche panoppervlak en koop een douche membraan van dezelfde afmetingen. Koop een drempel kader van waterdicht hout of vezel van een detailhandelaar van douche fittingen. Boor in gaten in de muren en de vloer van de douchecabine in de plaatsen waar je de voorgeboorde gaten af ​​te stemmen op, op plaatsen van het frame aan de wand en vloer. De drempel kader moet worden vastgeschroefd op zijn plaats met behulp van gipsplaten schroeven.

Stap 2 – Het meten van de omgeving

Meng wat klaar mortel die je kunt kopen van alle hardware winkel. Dit is makkelijk als je hoeft alleen maar de instructies op de verpakking te volgen. Zorg ervoor dat de mix is ​​niet te klonterig noch te flowy. Neem een ​​troffel en verdeel het gelijkmatig over de douche pan oppervlak en het frame. Laat het drogen. Neem nu het membraan stuk en zet het over deze betonnen plek. Als er ruimten zijn onbedekt, plaats dan kleinere membraan stukken over hen.

Stap 3 – Pleister

Neem wat Sealfolex of ander dichtingsmiddel en zet het aan de zijkanten van het membraan, waar het voldoet aan de douchevloer. Sealing waterdichte tape te kunnen worden gebruikt. Neem gaas en hebben betrekking op de drempel helemaal mee. De uiteinden van het gaas moet worden afgedicht met behulp van kit.

Stap 4 – Het afdichten van de Drempel

Als alternatief kunt u een houten plank van dezelfde maatregel te kopen als de drempel van uw deur. Nu te zien of het past bij de douche pan plaats. Zo niet, gebruik een zaag om de extra centimeters van de hoeken af ​​te snijden. Boor nu in de gaten op de hoeken en zet deze stevig vast met behulp van gipsplaten schroeven. Over deze structuur kunt u een betonlaag van toepassing en herhaal de bovenstaande stappen voor water proofing.

Stap 5 – Easy Alternative

Na deze is opgebouwd, vul de pan met water tot aan de hoogte van de drempel. Laat voor een hele dag. Controleer of het waterpeil is gedaald of sijpelde onder de drempel. Zo niet, dan feliciteer jezelf op een effectieve, waterdichte douche drempel te hebben gebouwd!

Stap 6 – Laatste stappen