het installeren van een elektrische omheining poort opener

Wanneer u klaar bent om uw elektrische omheining poort te installeren krijg je nodig hebt om de juiste materialen voor de baan te hebben. Het is een eenvoudig ding om te doen, zodat u er zeker over de installatie moeten voelen. Je hebt al geïnstalleerd het hek dus nu bent u aan het laatste deel, het installeren van de poort opener. Er zijn verschillende soorten gates je kunt hebben. In dit voorbeeld maken we gebruik van draad met een poortgreep.

Nadat u de site hebt gekozen voor uw poort, moet u het bedrag van de draad je nodig hebt om de ruimte te dekken te meten. Als u de draad al vóór zijn gesneden om de post op de site, moet u reeks nieuwe strengen over de opening. Meet en zorg ervoor dat je het niet te kort geknipt. Bevestig de nieuwe draad aan de laatste verbinding bij de post. Installeer het handvat anker op de tegenovergestelde bericht door te schroeven in de post met behulp van de tang. (Je kunt een starter gat te boren om het gemakkelijker te maken).

Stap – 1 Installeren van de bedrading

Nu aan het uiteinde van de bedrading naast het anker te bevestigen het handvat om het einde van de draad eerste meten om te controleren of het is strak. Als het te los, sluit de lijn spanner en de wachtrij het rond de draad, draai hem totdat het strak als je het handvat haak. Draai nu aan de macht.

Stap 2 – de Opener installeren