het installeren van een garagedeur header in een ruwe opening

Bij het maken van het frame voor uw garage, moet u een garagedeur header passen. De kop is het grote houten balk boven de deur van uw garage, die de muren en het plafond boven ondersteunt en helpt om het gewicht van de uitbreidingen die gaan over de garage te ondersteunen. Montage van de header goed kan een heel moeilijk project uit te voeren, zoals een garagedeur header die te klein is kan leiden tot het verzakken of zelfs ernstige structurele schade aan uw huis. Formuleren van de garagedeur correct, kan ervoor zorgen dat de kop in geen extra druk wordt gezet, maar je moet dan nog veel hulp hebben bij het creëren van de juiste soort beslag voor uw kop.

Wanneer u uw framing begint, moet je uit te werken van de juiste grootte en de vorm van de kop. Dit is afhankelijk van het type garagedeur u gebruikt. Een roldeur, bijvoorbeeld, past tegen een ruwe opening, terwijl de dubbele garage deur moet in de opening worden gemonteerd. Dit kan de positie van de kop beïnvloeden. Meet zorgvuldig de lengte van de deur, de header ten minste 9 inches langer dan moet zijn, en ten minste 1 1/2 inches boven de deur. Hierdoor kan de kop van het gewicht van de muur nemen. Ga naar uw lokale bouwbureau, en vragen over de afmetingen van de garagedeur kopt de bal. Zij moeten in staat om u advies, waarom u de verzakking te bieden.

Stap 1 – Meet de Opening

Neem de stukken van boord die je header zal vormen, en zet 1 stuk op je werkblad. Bedek dit met houtlijm, en druk vervolgens op het volgende stuk op het. Doe dit totdat je hebt opgebouwd je kop. Zorg ervoor dat alle stukjes dicht bij elkaar zijn geplaatst, zodat ze deel uitmaken van 1 board. De uiteinden en de zijkanten moeten flush met elkaar, om dit te bereiken. Vervolgens nagel de stukken hout aan elkaar. Neem zorgvuldige metingen elke paar slagen, om ervoor te zorgen dat het hout vlak blijft. Dan, trim van de kop, totdat het de juiste maat, het verwijderen van alle hoeken die misschien niet passen in de ruwe opening. Plaats de kop in de opening, en noteer verdere verwijdering nodig van de opening. Take down de header, en de uiteindelijke afwerking.

Stap 2 – Voorbereiden van de Header

Rond de zijkanten van je deur, voeg genoeg hout om het gewicht van de garagedeur header te ondersteunen. Je hebt minimaal 2 rijen van hout, te houden van de header aan elke kant, die samen 4 studs op elke helft van de kop. De kleinere noppen mag in de kop als steunen geplaatst, en de grotere tap moet worden gebruikt om de uiteinden van de header nagel aan het frame van de omringende garage. Gebruik schroeven om dit hout in positie te houden. Je moet dubbele trimmers, bekend als invaliden, door de hoeveelheid gewicht drukken op de studs.

Stap 3 – Voeg Framing