het installeren van een geluidsscherm

Als u op zoek bent naar een gebied dat een beetje extra geluidsisolatie heeft te maken, moet je proberen om een ​​akoestische barrière te installeren. Het geluidsscherm is ontworpen om het geluid van de ene kamer naar de andere te verminderen. Het is niet moeilijk te installeren en in feite kan dit project volledig afgewerkt tijdens een weekend.

Kies uw locatie voor de slagboom. Als je een psychiater dat patiënten ziet in het huis, dan kunt u uw kantoorruimte en entree aan te pakken.

Stap 1 – Bepaal Barrier Plaatsing

Trek uw meetlint of elektronische meetlint en neem metingen van het gebied waar u zal het installeren van een geluidsscherm. U wilt uw maten mee op een stuk papier.

Stap 2 – Maatregel

Maak een paneel langs de muur. Als alternatief kunt u het blad rock uit de muur te verwijderen en gebruik gemaakt van de ruimte tussen blootgesteld framing als uw barrièrelaag. Als u hetzelfde formaat liever houden de kamer en liever niet een extra laag van de muur framing toe te voegen, zou het veel gemakkelijker zijn om strippen van de bestaande blad rock in reepjes en later opnieuw installeren. U moet het blad rock schroeven en te verwijderen. Leg het blad rock opzij indien redden. Gooi het anders.

Stap 3 – Maak en Vul het Panel

Vult de open panelen met een isolatielaag. De isolatie die u installeert moet een geluidsabsorberend soort materiaal. Dit soort materiaal, wanneer geïnstalleerd, wordt het geluid te blokkeren door te dringen in het paneel, en dus in de kamer.

Stap 4 – Bedek de isolatie

Zodra de isolatie is geïnstalleerd, kunt u het te bedekken met een nieuwe laag van het blad rock. Schroef het blad rock op zijn plaats. U kunt een aantal van de oude stukken van het blad rock u scheurde naar beneden te gebruiken, ervan uitgaande dat ze kunnen worden geborgen.

Stap 5 – Tape en gladde wanden

Tape het blad rock en stopverf toe te voegen over de schroeven en over de getapete naden. De stopverf zal u helpen om glad uit de muren. Zand langs de muren totdat je een mooie vlakke ondergrond.

Stap 6 – Prime en Paint Walls

Alternatieve methode: oppervlaktelaag Addition

Prime de muren met een muur primer. De muur primer doordringt tot in de nieuwe platen van blad rock. Laat de primer drogen gedurende ten minste 24 uur. Na het drogen, breng dan een laag of twee van verf. U moet toestaan ​​dat uw muur te drogen tussen de verflagen. Als er nog onvolkomenheden in de muur, breng dan een beetje stopverf, zand en opnieuw schilderen. Test je akoestische geluidsbarrière.

Je kan in een situatie waarin je nodig hebt om snel akoestische barrière-eigenschappen toe te voegen aan uw muur en deur. Als dit het geval is, dan zijn er veel verschillende materialen die u kunt toevoegen via bestaande muren. Hier zijn een paar opties.