het installeren van een gevel vent fan: 3 tips

Als u wilt een gevel vent fan te installeren in uw zolder, naar aanleiding van een aantal fundamentele tips helpen u fouten te voorkomen. Montage van een ventilator op een bestaande gevel vent zal koele lucht toe te voegen zonder dat een ander gat, of vervanging van de vent helemaal. Zorg ervoor dat u een hele dag vrij om deze taak te doen, maar, zoals complicaties uur kunt toevoegen aan een project.

Voordat u de gevel vent fan past, moet u ervoor zorgen dat uw gevel vent is de juiste grootte en vorm voor de ventilator. Gable openingen kunnen eenvoudig worden vergroot als je een betere maat willen. Markeer de ligging van de vleugel door het plaatsen van spijkers op elke hoek. Van de buitenkant, kunt u vervolgens dwars door de muur door het volgen van de lijn van de nagels.

Tip 1 – Maak de Vent Grotere

Bereid de opening voor de ventilator met behulp van een aantal 2x4s aan de vent aan de stud muur te beveiligen. Nail deze platen op de bouten, door ze stevig aan de bovenkant en onderkant van de vleugel.

Tip 2 – Maak de Vent Kleiner

Als er een elektrische verbinding in de buurt van de ventilator, sluit de ventilator om het elektrisch circuit breaker en beginnen met het gebruik ervan. Als er geen geschikte bestaande macht, het is gemakkelijk om een ​​kabel lopen naar een klein zonnepaneel op het dak. De ventilator wordt uitgevoerd wanneer de zon schijnt, en het zal niet kost je een cent.

Tip 3 – Zoek een voedingsbron