het installeren van een indoor sprinklerinstallatie: wat te vermijden

Er zijn twee soorten binnenverlichting sprinklersysteem, die voor hydroponically kweken van planten en die voor bescherming brandveiligheid. Brandveiligheid sprinklers zijn over het algemeen alleen geïnstalleerd door erkende aannemers en moeten strenge keuring doorstaan. Hydrocultuur sprinklers kan worden geïnstalleerd door iemand met een lichte tot matige sanitair ervaring.

Een van de grootste gevaren is om de klus te beginnen zonder een volledig begrip van wat er komt kijken, en de materialen die nodig zullen zijn. Voordat je zelfs beginnen om de materialen te assembleren, trekken uit een plan voor het systeem, en maak een gedetailleerde lijst van alle koppelingen en andere delen, waar ze zullen worden geplaatst, en hoe ze passen in het systeem. Dit geeft je een concreet stukje referentiemateriaal te geven wanneer je geconfronteerd wordt met een assortiment van verwarrende onderdelen en niet zeker weet waar een ieder gaat, of de beste methode van het runnen van de leidingen.

Vermijd onvoorbereid

Hang opgeschort leidingen of buis niveau. Niet alleen is een sprinklerinstallatie esthetisch als alles in een rechte lijn wordt gehouden, maar het vermindert de druk en bindend zijn voor de gewrichten en sprinkler nozzles. Zelfs een kleine plooi in een slang is een bedreiging voor de effectiviteit van het systeem. In de eerste plaats kan de hoeveelheid water stroom beschikbaar is, en ten tweede te verminderen, deze bindt zijn de meest waarschijnlijke locatie van de toekomstige lekken en barsten leidingen.

Vermijd Bindt en golfplaten

Vermijd proberen om de spray om te smal van het gebied te beperken. het systeem moet groot genoeg zijn om te zorgen voor natuurlijke absorptie en goede drainage zijn. Verneveling koppen zijn beschikbaar waterbehoefte verminderen en bieden een constante watertoevoer voor vele verschillende soorten groenten en vegetatie. Verschillende planten vereisen verschillende niveaus van vocht, en zal uw sprinklerinstallatie nodig hebben om water te leveren op een regelmatige, getimede schema.

Zorg voor voldoende water Spray

Zoals we zojuist genoemde, een controller moet in staat zijn om gemeten water te leveren op de vraag. Vermijd regelsystemen die vereisen dat het gehele systeem in een keer uitgevoerd of kan de stroom niet aanpassen van een deel van het systeem naar het andere. Voor het beste resultaat, het installeren van een controller die kan leveren aan 3 verschillende spuiten intensiteiten en timing schema.

Vermijd Rigid Delivery Systems

Vermijd onbetrouwbaar apparaten en materialen. Koop sprinklerkoppen en verneveling sproeiers die de tand des tijds kan staan ​​zonder zorgen over kwetsbare, maar vitale delen te breken of vastlopen. Kijk voor onderdelen die gemakkelijk kunnen worden verwijderd of zou kunnen krijgen betrapt op kleding of ander materiaal en worden gemakkelijk gebroken. Houd in gedachten dat materialen verdisconteerd zijn waarschijnlijk lager geprijsd voor een reden, en te voorkomen dat “koopjes”, tenzij u zeker bent van de kwaliteit en vakmanschap.

Koop Quality Parts

Vermijd mogelijke kortsluiting door het plaatsen van de timer en alle verlichting ver weg van de verneveling of sprinkler-zone. Dit kan gewoonlijk worden bereikt door het monteren van de verlichting in het plafond en het bedieningspaneel bij de primaire spoelinlaat. Indien mogelijk, moet de elektronische apparatuur in een gebied dat niet nat te krijgen, zelfs als een belangrijke waterleiding barst worden geplaatst. Als dit niet mogelijk is, weerbestendig dozen zijn beschikbaar, waar elektrische apparatuur zal worden beschermd worden.

Vermijd elektrische schokken