het installeren van een jacuzzi – de basics

Voor 15 jaar, Dave Donovan werkte als elektricien voor de Universiteit van Pennsylvania, waar hij zich specialiseerde in elektrische installaties, het oplossen van problemen, onderhoud en reparatie in zowel de residentiële en industriële omgevingen. In 2005, Dave maakte de overgang van het werken aan elektrische systemen en home improvement projecten te schrijven over hen.

Stelt u zich eens te glijden in een warme en bruisende jacuzzi na een lange dag op het werk. Ja, je kunt wennen aan dat! Indien op een bepaald moment jacuzzi’s waren een luxe van de rijken en well-to-do, vandaag de dag, meer en meer mensen kiezen ervoor om ze op te nemen in hun huis ontwerpen als de kosten naar beneden zijn gekomen en de baden zijn meer toegankelijk voor de gemiddelde huiseigenaar.

Veel huiseigenaren kiezen om hun Jacuzzi kosten nog verder te verlagen door het uitvoeren van de installatie zelf. Vanwege de aard van elektriciteit en water, is het uitermate belangrijk dat je weet wat je doet als u overweegt een self-installatie.

Hier zijn een aantal dingen die je moet doen als u het uitvoeren van de jacuzzi installatie op uw eigen.

een jacuzzi installeren – Begin bij de basis

Een succesvolle Jacuzzi installatie start op de begane grond, letterlijk – de begane heeft niveau te zijn! Als de vloer is uitgeschakeld door zelfs maar een fractie, kan dit problemen met de jacuzzi’s drainage systeem en andere gevoelige componenten veroorzaken. Ook als u de installatie van het bad op de tweede verdieping, de vloer onder het bad moet kunnen omgaan met en ondersteuning van 150 pond. per vierkante voet.

Bouw je onderstel, of gebruik maken van degene die met het bad kwam als het deed en giet twee inch dikke betonnen te helpen ondersteunen van het gewicht van het bad. Het frame moet de onderkant van het bad en de bovenrand van het apparaat te ondersteunen. Nogmaals, zorg ervoor dat alles level!

Het installeren van een Jacuzzi – Denk aan de Access Panel

Vergeet niet te plannen voor een access panel. Idealiter wil je een 18 “x 18” verwijderbaar paneel voor het verkrijgen van toegang tot de pomp en de motor het bad’s.

Het installeren van een Jacuzzi – Montage van het bad aan het Onderstel

Met het frame-niveau en afgewerkt, is het tijd om het bad in te passen. Gebruik hout shims om de nodige aanpassingen door te voeren om het bad te houden. Eenmaal niveau, veilig het bad in plaats van vast te schroeven aan het frame en langs de sheetrock spijkeren flens.

Het installeren van een Jacuzzi – het sanitair en bedrading

Een van de grootste problemen met zelf-installatie is dat u de garantie kan vervallen als je iets verkeerd aansluiten. Volg het water haak richtingen tot in de puntjes. Het bad moet ook goed worden geaard om elektrische schokken te voorkomen. Als het bad wordt geleverd met vooraf bedraad met een koord al op zijn plaats, zal het nodig hebben in een aardlekschakelaar stopcontact te worden aangesloten. Als het bad direct is aangesloten, volgt u de schakelschema die is opgenomen in de inbouwdoos of in de handleiding.

Het installeren van een Jacuzzi – Test Voordat Afwerking

Zodra het bad wordt beveiligd en het sanitair en elektriciteit werk is al klaar, testprestaties het bad voordat het beëindigen van de gipsplaat. Maar, voordat u de test te doen, zorg ervoor dat het bad is helemaal schoon en vrij van vuil. Dan, vul het bad met water en laat het lopen gedurende 15 minuten. Gedurende deze tijd, controleer dan de aansluiting voor eventuele lekken.

Het installeren van een Jacuzzi – Afwerking

Als er geen problemen optreden met uw sanitair, ga je gang en installeer de gipsplaten en de afwerking van uw installatie. Het is belangrijk op te merken dat als u het afwerken van de vloer en / of muren met keramische tegels, moet u in overweging te nemen van het gewicht van de tegel bij het uitzoeken van de vloer ondersteuning eisen. Tot slot, vergeet dan niet om kalefateren toepassen rond de randen van de jacuzzi’s om het te dichten tegen waterlekken.