het installeren van een metalen kam vent

Een metalen nok vent is een belangrijk stuk van het materiaal in een dakconstructie, omdat het mogelijk maakt de lucht om passief te ontsnappen uit de zolder. Dit gebeurt doordat de buitenlucht kunnen circuleren door de ventilatieopeningen. Het installeren van een metalen kam vent is eigenlijk eenvoudig, als je de juiste tools en know-how.

Met behulp van een flat bar en een klauw hamer, verwijder de dop shingles uit de nok van het dak. Deze cap shingles te dekken van het dak piek, en worden geïnstalleerd met behulp van het dak cement of nagels. Na het verwijderen van de dop gordelroos, zorg ervoor dat u de handleiding van de metalen nok vent kwam, om te bepalen waar de opening is nodig voor een goede circulatie te lezen.

Stap 1: Het verwijderen van de Cap Gordelroos

Basis van de instructies in de handleiding, meet de lengte noodzakelijk aan beide zijden van de ruggen dak. Markeer de lengte met behulp van het potlood. Er moeten 2 punten aan beide zijden van de piek van het dak.

Stap 2: Het meten van de Ridge Vent

Gebruik een krijtlijn te breken tussen het merk lijnen. Snijd de krijtlijnen met behulp van een cirkelzaag. Verwijder de gesneden stukken met behulp van de platte staaf en klauwhamer. Maak de metalen nok ventilatieopeningen met behulp van de dakbedekking nagels.

Stap 3: Het snijden van de Vents