het installeren van een moderne badkamer sconce

Schansen zijn nuttig armaturen die u kunnen helpen een moderne badkamer inrichting te creëren. Zij rechtstreeks aan de muur te lichtinval en andere bronnen van het plafond. Verschillende stijlen en ontwerpen van de schansen zijn beschikbaar. Je bent zeker een die de sfeer en de functionaliteit van uw badkamer kan stimuleren vinden. Gelukkig, de installatie is iets wat je zelf kunt ondernemen, als u een aantal fundamentele elektrische kennis. Volg deze stappen om een ​​schans te installeren.

Gebruik een meetlint en een potlood om de plaatsing punten van uw schansen te markeren. Het beste is om de schansen van ten minste 5-voetjes van de vloer te installeren om ervoor te zorgen dat u niet tegen het lijf loopt de armaturen met je schouders of het hoofd. Als uw badkamer heeft een hoog plafond, vergroot de afstand van de vloer door verscheidene voeten. Houd de schansen gescheiden door 8-voeten. Het is handiger als de schakelaar bevindt zich naast de degene die je al hebt op zijn plaats.

Stap 1 – Teken de locatie

Schakel de stroomtoevoer naar de badkamer bij de stroomonderbreker om het risico van elektrocutie te elimineren terwijl u werkt. Teken gaten om u te begeleiden als je knip de openingen voor de schansen en schakelaar. Gebruik je zaag om openingen dwars door de muur om de elektrische kasten voor de schansen tegemoet te komen. Snijd een opening naar de elektrische doos voor de schakelaar tegemoet. Gebruik uw elektrische dille om gaten te boren in de top stud achter de muur voor de schansen en schakelaar. De gaten zal geschikt voor de elektrische kabels.

Stap 2 – Boor door de muur

Bevestig een elektrische draad aan het armatuur verst van de schakelaar. Koppel deze draad aan op de volgende schans. Bevestig een tweede draad aan de schans te koppelen aan de schakelaar. Sluit een derde draad van de schakelaar op het stopcontact dat de bevoegdheden van de badkamer lichten. Voer het draad door de achterkant van de elektrische kasten. Installeer de boxen in de muur. Gebruik een schroevendraaier om de ankers te scherpen op de dozen, zodat ze gelijk met de muur verschijnen.

Stap 3 – Installeer Kabels

Zet de bevestigingsbeugels van de schansen om de elektrische dozen. Sluit de witte draad van het vak aan de neutrale draad in de schans. Bevestig de schansen aan de muur. Beveiligen ze stevig met een schroevendraaier.

Stap 4 – Bevestig Sconces en Switch

Verbinden de draden van de sconces aan de schakelaar. Sluit de grond draden aan op de groene schroef, de zwarte draad aan de koperen schroef en de witte draad om de zilveren schroef. Bevestig het deksel op de switch en zet vast met schroeven.

Stap 5 – Wire to ElektroAfzet

Sluit de draden van de schakelaar op het stopcontact. De grond draad wordt aangesloten op de groene schroef. De zwarte draad wordt aangesloten op de koperen schroef en wit om de zilveren schroef.

Stap 6 – Verlichting

Installeer bollen met de aanbevolen wattage in uw schansen. Zet de stroom op het circuit breaker. Zet uw verlichting en genieten van de sfeer in uw badkamer.