het installeren van een plafond pot rek op een schuine plafond

Een plafond pot rack in uw keuken kan een geweldige manier om uw potten en pannen te organiseren terwijl het geven u meer opslagruimte bieden. Elke ruimte in het plafond kan een plek voor u om uw pot rack-mount te zijn, ook al is schuin. De installatie zal vergelijkbaar zijn met de montage van elk rack, maar dit project zal een loodlijn nodig hebben om het rek te verzekeren hangt gelijkmatig op zijn plaats.

Klim uw ladder voor toegang tot de schuine plafond, en gebruik een stud finder om de balken te lokaliseren. Markeer deze locaties. Het is belangrijk om het rek hangen in de balken, zoals zal worden met een veel gewicht en gevaarlijk als opgehangen aan slechts gipsplaat of gipsplaat. Montage op balken zal helpen bij het voorkomen van ongevallen.

Stap 1 – Zoek plafondbalken

Zoek een goede plek om uw plafond gemonteerde rek hangen. Gebruik een schietlood om ervoor te zorgen dat u werkt in een veilige ruimte.

Stap 2 – Drop Plumb Bob

Boor de balken die zal zijn voor geschikt zijn voor de grootte van uw lag bout.

Stap 3 – boorgaten

Stel het rek van de hoogte van de vloer. De pot rack dat u hebt gekocht kunnen komen met de hardware en montageplaten die zullen worden gebruikt bij uw lag bouten. Aanbevolen wordt het op een hoogte van ongeveer 7 voet, die hoger is dan de hoogte van de gemiddelde persoon zetten. Elke rek geplaatst lager zal gevaarlijk zijn voor mensen die lang zijn, aangezien ze hun hoofd kunnen raken tijdens een wandeling rond uw keuken

Stap 4 – Maak Aanpassingen

Zodra u uw montage hardware in de plaats, kunt u de pot rack al hangen. Test het door voorzichtig trekken het rek te voelen als het wordt vastgezet. Als het los aanvoelt, double-check de bergen en draai iets dat moet worden aangescherpt.

Stap 5 – Monteer de Pot Rack

Als uw rack is opgehangen door een ketting, hechten de keten naar de bergen en sluit deze aan op het rek.

Stap 5 – Gebruik Level

Stap 6 – Hang Pots Gelijkmatig

Gebruik een niveau om ervoor te zorgen dat uw pot rack waterpas staat aan alle kanten.

Zodra u het rek op zijn plaats hebt gemonteerd, kunt u beginnen opknoping uw potten en pannen. Zorg ervoor dat je ze één voor één op te hangen en verdeel het gewicht.