het installeren van een pot rack: opknoping het uit raam bekleding

Pot rack opknoping van het raam bekleding kan worden bereikt door het volgen van de stappen in deze how-to artikel beschreven. Opknoping de pot rack van uw raamkozijn kunt u wat extra ruimte om mee te werken in uw keuken te geven. Deze doe-het-zelf-project vereist geen speciale vaardigheden of training nodig te volbrengen. Het enige dat nodig is om het installeren van een pot rack van uw keuken raam trim is een boor en een schroevendraaier.

Pot racks zijn meestal opgehangen aan een muur boven de kachel of op een kookeiland. Ze dienen als een uitstekende plek om potten en pannen op te zetten en ze gemakkelijk toegankelijk te maken wanneer u het nodig te bereiken voor één bij de voorbereiding van een maaltijd.

Stap 1: Zoek standpunt over Window Trim naar Mount Pot Rack

Om het proces van opknoping uw pot rack af van uw venster stuwing in de keuken je nodig hebt om een ​​plek te vinden op de trim om dit te bereiken beginnen. Om dit te doen, op zoek naar een venster in de buurt van de kachel of de gootsteen in uw keuken. U wilt ervoor zorgen dat de positie van uw pot rack is niet zo hoog dat u niet de potten en pannen en niet te laag kunnen bereiken dat zij een obstakel bij het gebruik van het gebied onder de pot rack.

Stap 2: Boor Hole in the Window Trim

Plaats de pot rack met een afstand van minstens 1-1 / 2-2 voeten voor je hoofd als je onder de potten en pannen als ze worden geplaatst op de haken. De klaring is belangrijk omdat u niet wilt bewaren stoten in de potten en pannen bij het lopen onder de pot rack.

Stap 3: Zet de pot rack om het venster Trim

Zodra u de plaatsing van de pot rek op het raam bekleding te lokaliseren, boor gaten voor de hangers. Je moet ervoor zorgen dat de gaten zijn niveau en de juiste afstand van elkaar met het oog op de hangers veilig te stellen voor de pot rek bij het monteren van het aan het venster trim.

Stap 4: Plaats Potten en pannen op de Pot Rack

Plaats een schroef in de gaten van de pot rack mounts en zet ze naar het raam trim, met behulp van een schroevendraaier. Zorg ervoor dat de pot rack goed is opknoping en voelt veilig te stellen tegen het raam bekleding voordat u potten en pannen te plaatsen op het rek of te hangen aan de haken.

Schik de potten en pannen op de pot rack en pot rack haken. Bij de eerste de potten en pannen in de handel pot rack wees voorzichtig om het niet te overbelasten en veroorzaken naar beneden te komen, omdat het is net geïnstalleerd. Na verloop van tijd de installatie regelt u potten en pannen toe te voegen en een gevoel voor hoe goed het bevestigen van de pot rack aan uw raam bekleding werkt in uw keuken om u te voorzien van extra opslagruimte.