het installeren van een pot rack plafondmontage

Met de juiste materialen, een pot rack plafondmontage goed kan worden geïnstalleerd en de beschikbaarheid van ruimte en ruimte in de keuken te verbeteren. Beschouw de grootte van de keuken, het aantal potten Verkrijgbare maten kan kopen een pot rack. Deze factoren maken het mogelijk om een ​​apparaat dat een goede pasvorm en is evenredig met ruimte kopen.

De pot rack werkzaam bij de opslagruimte en het toevoegen esthetische waarde aan de keuken, vindt een goede locatie voor de montage. Het is ideaal om het te laten kwadraat en gecentreerd op het eiland, bar, kachel of de teller. Zorg ervoor dat het niet verlichting te blokkeren van gloeilampen.

Stap 1 – Bepaal de locatie

Gebruik een geschikte afmetingen ladder tot aan het plafond van de keuken te bereiken. Krijg een extra hand om de ladder te ondersteunen indien nodig. Gebruik een stud finder om te controleren of de balken zijn op een goede locatie. Goed gepositioneerd balken zorgen voor een adequate rack positionering.

Stap 2 – Mark Joists on the Ceiling

Als plafondbalken niet op de juiste plaats, klimmen naar de zolder en aanpassingen zodat ze in een gewenste locatie. Voeg 2 van 4 of 2 bij 6 direct boven de gewenste haak locatie. Markeer de positie aan het plafond, waar de haken worden geplaatst. Boor gaten door de gemarkeerde posities.

Stap 3 – Versterking van de Ceiling

Deze stap kan worden gevolgd als plafondbalken zijn niet op de juiste plaats. Zoek punten op het plafond die versterking nodig hebben. Duw een stuk draad door de geboorde gaten om het gemakkelijk maken om deze positie te vinden bij het werken in de zolder.

Stap 3 – Bevestig Plafond Screw Hooks

Klim naar de zolder en gebruik maken van een meetlint om de juiste maat te krijgen voor het versterken van planken te gebruiken. Neem metingen tussen en rondom de draden geplaatst door het plafond. Snijd de versterking van bestuur met behulp van de gemeten afmetingen. Bevestig en zet de raad van bestuur aan het plafond met behulp van spijkers of schroeven.

Stap 4 – Installeer Chains

Gebruik een schroevendraaier of een tang tot plafond schroef haken vast in de balken. Zorg ervoor dat ze veilig zijn.

Stap 5 – Mount Pot Rack op het plafond

Begin deze stap door het installeren van ketens te haken op de pot rack. Zorg ervoor dat alle punten op de rekken stevig zijn bevestigd aan de keten.

Til de pot rack en het gebruik van de losse uiteinden van de ketens om ze op te lossen op het plafond schroef haken. Het is raadzaam om hulp te krijgen tijdens deze stap. Zorg ervoor dat de ketens zijn veilig en goed vastgemaakt.

Controleer hoe de berg eruit ziet. Als het te hoog of laag, pas de lengte van de ketens een goede fit. Doe dit door het inhaken van de ketens korter of langer in het plafond schroef haken.