het installeren van een raam air conditioner

Een airconditioner wordt gebruikt in veel huizen in de zomer. Het vermindert de temperatuur van een kamer door het uitzenden van koele lucht, zodat u comfortabel binnenshuis. Een venstereenheid kan worden gebruikt om een ​​grote ruimte, of een paar middelgrote kamers die niet centraal airconditioning te koelen, omdat deze minder duur, gemakkelijk te installeren en te verminderen elektriciteitsrekeningen.

Volg deze stappen om uw airconditioning unit met succes installeren in een venster in minder dan een uur.

Stap 1 – Meet Window Space and Purchase Air Conditioner

Meet de opening venster waarin u wilt uw airconditioner installeren om degene die u koopt past zij ervoor. Zorg ervoor dat er een voeding in de buurt van het geselecteerde venster.

Stap 2 – Installeer Ondersteuning Bracket

Koop een airconditioning unit in een winkel die uw wensen past, en wordt geleverd met een garantiekaart. Controleer alle onderdelen.

Stap 3 – Installeer de Eenheid van de Airconditioner

Het installeren van een eenheid in een verticale schuifraam is makkelijker dan een raam dat dicht schuift van links naar rechts of is zeer breed, want je moet de onbedekte gebied rond de airconditioner aan boord.

Stap 4 – Bevestig Foam Strip

Inspecteer de vensterbank om ervoor te zorgen dat het stevig genoeg is om het apparaat te ondersteunen. Vervang indien het is gekraakt.

Stap 5 – Compleet Installatieproces

Til het raam omhoog en schuif de beugel in de vensterbank. Monteer hem recht en draai de hoek schroeven. Gebruik de schroef in het midden van de beugel aan nodige aanpassingen.

Je mag iemand nodig om u te helpen de zware air conditioner te tillen en schuif deze in de houder. Plaats het zo dat het gelijk met het raam. Kantel het toestel weer gewoon een beetje voordat stevig bevestigen het, om een ​​goede afvoer van water te verzekeren, en trek de extensies. Sommige extensies hebben voorzieningen voor schroeven, zodat u gaten te boren in de vensterbank, het gebruik ervan als referentie.

Draai uw airconditioning unit strak in de vensterbank.

Trek het raam naar beneden worden vastgesteld waar zij raakt de bovenzijde van de airconditioner. Trek hem een ​​back-up en maak schuim tochtstrips om een ​​zegel te maken, of een kit van toepassing zijn.

Bevestig de afvoerslang aan de buitenkant van uw airconditioner.

Toepassen kit aan de buitenzijde van het venster om de randen af ​​te dichten wanneer het kozijn en de airconditioner voldoen. Dit zal kleine gaten en scheuren te dekken tussen, en te voorkomen dat koude lucht ontsnappen buiten. Trek de ramen naar beneden om een ​​goede afdichting te creëren.

Als uw venster links naar rechts of breed is, installeert uw steun beugel en airconditioning in het centrum. Meet de afstand van de eenheid van de zijkanten en de bovenkant van het raamkozijn. Snijd karton om de exacte grootte en spijker het door aan het raamkozijn om een ​​afdichting te creëren. Kalefateren de buitenkant om eventuele gaten of hiaten die koele lucht kunnen veroorzaken van buiten lekt sluiten.