het installeren van een schoorsteenkap: luchtweerstand tips

Er zijn verschillende soorten schoorsteenkap wind apparaten. Besteed aandacht aan het model en het type om zo vast te zetten het goed op uw schoorsteen. Ze zijn nuttig in overeenstemming ongedierte, vuil en vuil in de schoorsteen.

Voor een single-rookkanaal schoorsteenkap, plaatst u het apparaat op zijn plaats en gebruik schroevendraaier vast te zetten en zet hem vast. Wind en zware regen kan gemakkelijk los te schroeven op de dop. Controleer de dop regelmatig en draai de schroeven in het geval ze los. Gebruik altijd hoge kwaliteit schroeven en vervang beschadigde of versleten stukken.

Draai de Schroeven

Het is raadzaam om zowel schroeven of moeren en schoorsteenkap kit gebruiken. Dit houdt het apparaat op zijn plaats sterker. Siliconen sealer kan worden gebruikt voor binnen mount schoorsteenkappen met tegel rookkanalen.

Fasten schoorsteenkappen op Tile Flue

Zorg ervoor dat schoorsteenkap kit die bestand is tegen hitte, metalen rookkanalen opwarmen en gemakkelijk smeltlijm gebruiken. Gebruik een kitpistool tot een dikke bod van de kit rond de schoorsteen cap toe te passen. Voor een sterke fit, druk op het apparaat en gebruik een plamuurmes om de kit glad en te voorkomen dat bol staat van de zijkanten.

Fasten schoorsteenkappen op Metaal Flue