het installeren van een sneeuwblazer beslag op uw trekker

Een strooiwagen attachment is relatief eenvoudig te installeren. De bijlage zal komen met een handleiding die verder in detail zullen gaan dan deze basis instructies. Elke tractor model zal enigszins variëren in hun onderdelen, maar de algemene installatie zal hetzelfde zijn.

Koppel de batterij of neem de bougie om de machine te starten houden. Verwijder vervolgens de maaier assemblage van de trekker.

Stap één: Verwijder

Het installeren van de koppeling assemblage kan soms lastig zijn. Haak gedeelte daarvan op de trekker frame gebruiken borgpennen te bevestigen aan de onderbuik van de trekker. Een deel van deze stap omvat ook de aansluiting van de koppelingskabel voorjaar tot het rondsel. Er is beperkte ruimte beschikbaar is, dus sommige suggereren het gebruik van blokken om de trekker te verhogen van de grond voor deze stap. U kunt ook gebruik maken van een auto-aansluiting om jezelf een beetje meer ruimte te geven.

Stap twee: Clutch Idler Assembly

U kunt ofwel sluit de v-snaar terwijl u bevestigen van de assemblage, of wachten tot na u klaar bent. Wikkel de band tussen de poelie en de spanrol die op het samenstel.

Stap drie: Installeer de bovenste V-Belt

Dit is waar je naartoe gaat om een ​​helper of twee nodig hebben. De bijlage is zwaar en een beetje lastig om alleen te installeren. Zet de trekker in neutraal en haal de handrem voor maximale wendbaarheid. Gebruik blokken op de achterzijde van de trekker of iemand til de back-end. Leid de strooiwagen attachment in de beugels en veilig.

Stap vier: Installeer de Blower Assembly

Installeer de onderste v-snaar routing door het katrolsysteem. Bevestig de pull ketting met een borgpen en zorg ervoor dat beide stukken zijn bevestigd. U moet verwijzen naar uw specifieke model om het patroon van de v-snaren te vinden.

Stap vijf: Installeer de Tweede V-Belt

Bevestig de kettingen aan de achterbanden. Als u al had zet de trekker op blokken, laat het dan voor deze stap. Het maakt het gemakkelijker om de banden zonder over de grond kruipen. U kunt ook een auto-aansluiting te gebruiken voor deze stap.

Stap zes: Maak de Chains

Stap zeven: Gewichten

Hoe de gewichten bevestigen opnieuw afhankelijk van het model van de trekker die je hebt. Sommige gewichten installeren op de achterwielen, terwijl anderen gaan op de achterkant van de tractor. Het installeren van de gewichten is eenvoudig, ongeacht welk type je hebt.

Zorg ervoor dat alle onderdelen goed vast zitten door ze een schok geven en te testen op losse schroeven. Na het controleren, plaats de batterij of de bougie voordat u probeert de motor te starten. Voer een test van de strooiwagen zodat tanden bewegen en dat het op commando gesmoord.

Een strooiwagen kan van pas komen in gebieden die een veel sneeuw te ontvangen. De trekker bevestiging is sterker dan haar lopen achter tegenhangers en in staat om veel grotere hoeveelheden sneeuw zal duidelijk zijn. Geef jezelf een paar uur om deze vergadering te voltooien.

Stap acht: Secure en Test