het installeren van een water aangedreven carter pomp

Water aangedreven sump pompen worden gebruikt om de schade van kelder overstromingen die wateroverlast en bundeling veroorzaken. Deze pompen te voorkomen dat water uit het bundelen van binnen uit door het pompen en afvoeren van het buiten het gebouw. In water aangedreven dompelpomp is de beste keuze voor de problemen met betrekking tot verzameling van water als gevolg van verschillende redenen, bovendien is zeer betaalbaar. In gevallen waarin er het hele jaar door zware regenval, is het zinvol om een ​​back-up carter pomp te installeren ook, die niet op batterijen hoeven te zijn en kan pompput water helpen totdat u uw belangrijkste carter pomp kan krijgen weer te lopen.

Het installeren van een water aangedreven sump pomp is een tijdrovend proces dat vereist dat het doorbreken van beton. Voordat doorbreken, ervoor te zorgen dat de locatie uw belangrijkste water en riolering lijn is duidelijk,. Diagnose van het probleem voordat u de pomp. Neem een ​​goede blik op de drainage rond uw huis en zorg ervoor dat het niet een externe drainage probleem, zoals verstopte goten. De juiste apparatuur is zeer belangrijk voor de efficiëntie en gemak. Kies de juiste plaats voor de dompelpomp, die gemakkelijk toegankelijk moeten zijn.

Stap 1 – Aan de slag

Gebruik de jackhammer uit te breken het beton op het laagste punt op de vloer. Maak de opening in de buurt van een buitenmuur. Knip een sectie die is 6-inch breder dan de put liner. De diepte van de put moet gelijk zijn aan dat van de liner. Breng de liner in de put en vul het met grind. Gebruik beton om de ruimte tussen de rand van de put en de vloer af te dichten;. Boor een gat in de buitenmuur met een diameter die overeenkomen met die van de afvoerleiding. Zet de afvoerpijp in het gat en kalefateren rond het gebruik van het kitpistool. Sluit de afvoer fitting en zet de pomp in de bodem van de put na het binden van de elektrische snoeren van de pomp naar de stijgbuis met vinylen elektrische tape. Plaats de pomp, zodat de vlotter is enkele centimeters afstand van de voering voor een soepele en gemakkelijke beweging. Installeer de liner deksel over de riser,. Met behulp van de PVC-buis, sluit de afvoer passend bij de afvoerpijp op de buitenmuur. Installeer de terugslagklep tussen de afvoer montage en de PVC-pijp. De terugslagklep zorgt ervoor dat de pomp motor van burn-out. Gebruik de PVC cement om verbindingen van de buis af te dichten.

Stap 2 – Het installeren van de Water Powered dompelpomp

Giet 5 liter water in de liner en zet de pomp om de functionaliteit te controleren. Laat de pomp gedurende enkele minuten zo nu en dan, in het bijzonder voorafgaand aan het regenseizoen, om te garanderen dat het goed werkt;. De waterkracht dompelpomp succes zal worden geïnstalleerd zonder problemen als de bovenstaande stappen nauwkeurig worden opgevolgd.

Stap 3 – Testen