het installeren van een zolder fan thermostaat

Als u een zolder fan te hebben geïnstalleerd gaan, dan heb je een thermostaat switch gemonteerd op het nodig hebben. Een zolder ventilator kan een geweldige aanvulling op een huis en verwijdert een groot deel van de vochtige lucht in de zomer. Het kan zelfs items die u opslaat in uw zolder uit steeds beschimmeld stoppen. Intalling een thermostaat switch is niet een moeilijke baan en je hebt geen speciale vaardigheden nodig om het te verwezenlijken. Verwacht het werk over te nemen ongeveer een uur of zo als je ervaren bent in het werken met elektriciteit.

Begin met het vastschroeven van de thermostaat schakelaar om de multiplex kader dat de ventilator huizen. Plaats het dus het is gericht in de richting van de lucht die wordt uitgevoerd van de zolder is getekend door de ventilator. Verwijder het deksel van de thermostaat op de zwarte en witte draden, evenals de groene aardschroef bloot te leggen.

Stap 1 – Zet de Switch

Houd de thermostaat te dekken aan één kant als u het zal nodig hebben om de installatie te voltooien.

Stap 2 – Power

Essentieel is dat vermogen wordt geleverd aan de thermostaat. De eenvoudigste manier om dit te acheive woulld zijn om de stroom vanaf een lamp op de zolder. Hechten NM-kabel aan op de draden van de thermostaat met draad connectors, schroeven de grond stevig in de grond schroef holte. Staple de draad langs de houten balken op 12 inch intervallen, hameren de nietjes in met de hamer voor een frm hold. Laat voldoende draad in de buurt van de lamp, zodat u het gemakkelijker kunt bevestigen later in de taak.

Stap 3 – Temperatuur

Schakel de hoofdschakelaar van de zolder licht. Laat de lamp volledig afkoelen voordat u verder gaat. Zet je zaklamp en hebben de bundel getraind op de aansluitkast voor het licht. Verwijder de lamp en de armatuur, zodat u duidelijk de toegang tot de aansluitkast te hebben. Er moet een knock-out sectie op de aansluitkast dus verwijderen met een hamer en schroevendraaier voor het voeden van de kabel door.

U moet voldoende draad op het snoer om mee te werken. Strip de uiteinden van de draden en bevestig het uiteinde van de zwarte draad aan de zwarte draad, de witte aan de witte en de grond draad op de grond draad. Bedek elk verband met elektrische tape dus geen blanke draad toont door. U kunt ook gebruik maken van de elektrische connector blok voor deze specifieke fase.

Vervang de armatuur en de lamp, te schroeven stevig op zijn plaats. Nu, zet de schakelaar en de zolder licht weer aan. Dit zal de huidige naar de thermostaat.

U moet nu de temperatuur in te stellen voor de zolder ventilator thermostaat switch. Om dit te doen, draai de thermostaat op zijn plaats en gebruik je schroevendraaier om de temperatuur in te stellen op 105 graden. Dit is wanneer de zolder ventilator in zal schoppen en te beginnen met het verwijderen van de hete lucht.

Met de bedrading op zijn plaats, moet de thermostaat automatisch werken. Controleer later te zien ervoor te zorgen dat de ventilator en thermostaat nog goed functioneren en schoppen in op de juiste temperatuur.