het installeren van een zonne-zolder fan

Met de komst van de zonne zolder ventilator, het installatiegemak kan de huiseigenaar om honderden dollars. Zonne-fans zijn volledig self-contained en vereisen geen elektrische vaardigheden. De typische zonne-fan zal circuleren ongeveer 800 kubieke voet lucht per minuut. De ventilator zuigt buitenlucht via bestaande openingen dak en kan de zolder van 30 graden afkoelen tot 40 graden F. De eis zonlicht om te werken, de ventilator werkt het meest efficiënt op het heetst van de dag en zal effectief airconditioning kosten te verlagen. Ongeacht hoe goed geïsoleerd uw plafond kan zijn, zal de drukkende hitte uiteindelijk doordringen woonruimten.

Het plaatsen van de zonne-zolder ventilator in de buurt van het dak piek op de zonnige kant van het huis, in het midden van het dak is een ideale plek. Van binnen, markeert het midden tussen de spanten op 18 inches van de piek. Met een boor en 1/4 inch bits, een gat van zolder tot het dak, merken de exacte locatie boven. Laat de boor in plaats los van boor-om het gemakkelijker te lokaliseren op het dak.

Stap 1 – Mark locatie binnen

Vanaf het dak buiten, zoek de boor van Stap 1. Bevestig een touwtje om de boorkop en snijd aan de straal van de zolder fan doos zonne-energie. Bijvoorbeeld, indien de diameter van de opening 12 inch, snijd een touwtje aan 6 inch. Met een krijtje, trek een cirkel met behulp van de string als een gids. In wezen, bent u de vorming van een kompas met de boorkop en string.

Stap 2 – Mark Opening

Ten eerste, boor een gat groot genoeg is voor uw combinatie beval te passen, net binnen de getekende krijtlijn. Met het heen en weer zag, snijd een opening rond de omtrek van de conclusies in Stap 2. Laat de “plug” vallen in de zolder. U kunt de originele boor in zijn plaats te houden als handvat.

Stap 3 – Cut Opening

Met een mes, opengewerkt 2 inch dakspaan rond de bovenste helft van de opening gesneden voor de zonne zolder ventilator in stap 3. Deze boog is vereist om de ventilator rok schuiven onder de shingles. Vanuit het centrum van het gat, kan de x- en y-as van de boog te bepalen.

Stap 4 – Bereid Roof Opening

Probeer schuiven de zonne-zolder fan doos onder de shingles in Stap 4. Snijd de ventilator gemakkelijk onder twee of drie rijen van gordelroos moet glijden. De kans is groot, je zal ofwel spijkers tegenkomen uit de gordelroos of nietjes uit het vilt onderlaag. Met een platte koevoet, verwijder alle spijkers die interfereren. Met een schroevendraaier, verwijder alle nietjes die de juiste plaatsing van de ventilator te verbieden.

Stap 5 – Finish Roof Opening

Met de ventilator direct zitten over het gat gesneden in stap 3, tilt u de onderkant van de rok. Met duidelijke siliconenkit, sluit de basis omtrek onder de kitpistool, vanaf de onderkant tot enkele centimeters onder de top als in Stap 5. Met behulp van de pakking dak schroeven Bevestig de basis aan het dak, die door de caulked perimeter. Om lekken te voorkomen, kalefateren over de schroefkoppen. Uw zonne-zolder fan zal gaan werken aan zijn eigen en beginnen met het koelen van uw zolder.

Stap 6 – Zet Fan