het installeren van houten balusters

Wood balusters geven uw trap een enorme uitstraling wanneer ze klaar zijn. Met een Oude Wereld voelen, deze houten balusters zijn zeer geschikt voor een formele trap en het maken van een grootse presentatie. Balusters zijn de vogels die tussen de traptrede en de leuning. Ze zijn er om mensen van het vallen van de trap te houden, maar hebben ook een grote decoreren flair. Het installeren van houten balusters is niet een moeilijk project, maar vereist een aantal nauwkeurige metingen.

Tenzij u het bouwen van uw eigen balusters, moet u weten welk type je gaat nodig hebben. U moet de lengte van uw trap, de breedte van de individuele balusters, en de hoogte van uw leuning kennen om de juiste balusters die past te krijgen. Neem de informatie die je hebt over uw trap naar het huis centrum en ze in staat om u te helpen de juiste keuze zal zijn.

Stap 1 – weten wat voor soort Baluster You Need

Zodra u de balusters, kunt u beginnen met het proces van ze te installeren. Om dit te doen de juiste manier moet u eerst elke individuele traptrede voor de positionering van de balustrade te markeren. U dient een meting die overeenkomt met het aantal spijlen dat u hebt. Begin aan de onderkant van de trap en beginnen te merken te plaatsen op het loopvlak waar u de piloot gaten zal boren.

Stap 2 – Mark traptreden voor Hout Balusters

Aan de onderkant van de balustrade, de pen als einde, moet u markeren de exacte midden. Markeer dit en boor een kleine pilot gat in de bodem.

Stap 3 – Mark Center van Wood balusters

Een speciale trede boor nodig voor deze stap. Gebruik de trap bit en boor een pilot gat voor de balustrade schoot direct in het loopvlak. Zorg ervoor dat het recht is.

Stap 4 – Boor Pilot Hole voor Baluster Bolt

Na de pilot gaten geboord in de bodem van de balustrade en in de traptrede, kunt u beginnen met de baluster zelf te installeren. Schroef ene uiteinde van de baluster bout in de bodem van de houten baluster. Een kleine hoeveelheid houtlijm onderaan de balustrade en schroef deze in het geleidegat van de traptrede.

Stap 5 – Installeer Wood balusters

Zodra de houten baluster is op zijn plaats op de trap loopvlak, zorg ervoor dat het staat perfect schietlood. De juiste positie brengen op de handgreep vast en zet twee 2 inch nagels aan beide zijden. Dit zal het hout balusters op zijn plaats en veilig te houden. Rij de spijkers in het hout met een kleine spijker set.

Stap 6 – Bevestig aan Leuning

Stap 7 – Finish met Hout Putty en Stain

Met al het hout balusters in de plaats kunt u dan gaan en in de nagel gaten met hout stopverf te vullen. Schuur de stopverf naar beneden nadat het is gedroogd en het toepassen van een jas van de vlek, of verf, de balusters. Afhankelijk van hoe donker, licht of glanzend u wilt dat de houten balusters die u nodig heeft om ofwel opnieuw toe te passen meerdere lagen or leave it alone.