het installeren van hulpprogramma schappen betonnen muren

Om nut planken in betonnen muren te installeren, moet u muurankers die speciaal zijn ontworpen voor gebruik met beton. Bent u omgaan met massief beton of holle blok beton? Koop de juiste muurankers of multi-use betonnen muur ankers.

Je eerste stap is om te bepalen wat dingen zullen worden opgeslagen op uw energierekening planken, want dit gaat om invloed op hoe je ze hangen. Het gewicht zal het aantal betonnen muur ankers die je zal ervoor zorgen dat de planken goed worden ondersteund, voorkomen dat ze vrij zijn van de muur te trekken of vallen te bepalen.

Stap # 1: Bepaal Needs

Vervolgens bepalen hoe lang en hoe lang u wilt dat uw nut planken te zijn. Vermenigvuldig het gewicht van de objecten met de lengte en de hoogte van de planken een totale gewichtshoeveelheid die op elk van de ankers worden geplaatst krijgen.

Stap # 2: Kies hoogte en lengte

Kijk naar de verpakking van de betonnen muur ankers die u hebt gekocht, controleren om te zien wat het maximale gewicht limiet is voor elk van hen. Hoeveel kan ze veilig steunen?

Stap # 3: Bepaal Weight Load voor elke Anchor

Verdeel het aantal ankers die u door het gewicht van uw planken om ervoor te zorgen dat uw ankers het totale gewicht kan dragen. Het kan nodig zijn om meer ankers toe te voegen aan uw behoeften te voldoen.

Stap # 4: Bepaal aantal ankers

Space alle muurankers gelijkmatig over de lengte van de planken, de zorg om ervoor te zorgen dat het gewicht gelijkmatig wordt verdeeld. Uw verpakking kunnen de specificaties op een minimale afstand moet je de ruimte de ankers.

Stap # 5: Space Ankers

Boor gaten in het beton met behulp van een standaard klopboor, zodat uw ankers in de muren kunnen worden ingevoegd. De boorhamer maakt gebruik van een carbide tip die snel en effectief het beton zal doordringen.

Stap # 6: Drill

Stap # 7: Installeer Ankers

Installeer de betonnen muur ankers en hang het nut rekken volgens de instructies van de fabrikant. Draai de schroeven aan de ankers behoorlijk los in de gaten. Dit zal ervoor zorgen dat u nut rekken zijn stevig.