het installeren van kroonlijst: spijkeren fouten te vermijden

Het proces van het installeren van kroonlijst is niet al te moeilijk. De taak vraagt ​​om precisie en zorg. Zolang je langzaam en volg een aantal fundamentele stappen, moet je lukt om het werk op uw eigen te bereiken. De laatste stap is de kroon vormen op de muur nagel. Laten we een overzicht van een aantal veel gemaakte nagelen fouten die je moet proberen te vermijden.

Sommige mensen de neiging om de kroon direct vormen naar de muur nagel. Dit is een vergissing, want terwijl dit te doen, heb je een grote kans op een beetje verplaatsen of kantelen van het gieten. Het is het beste om wat houtlijm van toepassing op de achterkant van het gieten, zodat het beter zal zijn plaats te houden terwijl je de finish nagels hamer.

Niet toepassen Houtlijm in combinatie met de Nails

Wanneer spijkeren de kroon vormen op zijn plaats, moet je gewoon tik op de hamer. Als u te veel kracht uit te oefenen kunt u gemakkelijk splitsen of schade aan het gieten.

Het toepassen van te veel kracht bij gebruik van de Hammer

Als u te veel afstand tussen één nagel en ander mogelijk te maken, de kroonlijst zal, naar alle waarschijnlijkheid, niet goed genoeg bevestigd. Als er meer dan 1 voet ertussen, moet u naar een andere nagel hamer voor een betere beveiliging.

De afstand tussen One Nagel en ander