het installeren van metalen normen voor de verstelbare planken

Als je wilt wat verstelbare planken voor een woonkamer of keuken te maken, dan kunt u metalen standaarden te gebruiken voor de ondersteuning. Standaard en beugel rekken is de meest voorkomende vorm van instelbare rekken, en kunnen worden gebruikt in vele huizen. Normen kunnen worden gebruikt om elke vorm van metalen of houten planken verstelbare steunen, en ze kunnen ook worden gebruikt om de juiste hoogte om grote boeken of ornamenten vastpakken. Metal normen kunnen worden gekocht bij veel bouwmarkten, en u kunt ook de beugels die je verstelbare planken zal ondersteunen op hetzelfde moment aan te schaffen. Deze zijn eenvoudig te installeren.

Begin met het meten van het gebied dat u wenst te bedekken met de verstelbare planken. Gebruik je meetlint om de hoogte en breedte eisen uit te werken. Je moet dan naar de bouwmarkt te vinden, en vind het metaal normen die het meest vergelijkbaar met de lengte van uw lengte behoeften zijn. Metal normen worden vaak verkocht in vooraf bepaalde hoeveelheden, dus je kan nodig zijn om een ​​set die iets groter is dan de metingen te kopen, bijvoorbeeld door de aankoop van een 5-voetlengte in plaats van een 4-voet standaard. Deze compromissen kunnen gemakkelijk worden opgevangen. Zodra u deze hebt gekocht, moet u voor het reinigen van het gebied waar de verstelbare planken zullen worden uitgerust.

Stap 1 – Voorbereiden van de omgeving

Gebruik een stud finder, of een apparaat dat items kunnen vinden achter de muur, op de bouten te vinden in de muur. U moet het gebied van de noppen op de plaats aangegeven door de machine aangebracht. Gebruik een waterpas om merken te maken in parallelle lijnen, zodat uw metalen normen parallel aan elkaar zullen zijn wanneer geïnstalleerd. Je moet ook plaats één van de normen ter voorkoming van de markeringen op de muur om te zorgen dat uw merken zijn volledig vlak. U moet ook uw normen te gebruiken als een sjabloon voor het aantal punten die u nodig hebt.

Stap 2 – Zoek de Studs

Neem je boor, en maak een klein gat in de muur waar het merk is. Boor niet naar beneden te diep, als je nodig hebt om de plastic anker op zijn plaats te duwen met de hand om ervoor te zorgen dat het grijpt het gips. Deze ankers zijn de beste manier om ervoor te zorgen dat je de schroeven niet uit de muur vallen als gevolg van het gewicht van uw normen en planken. Hun doel is om de greep van de muur, en zorgen voor een veilige, verplaatsbare gat voor de schroeven in te worden gedreven. Installeer de plastic anker in uw gat, in te drukken stevig vast. Herhaal dit voor alle van de markeringen op de muur.

Stap 3 – Voeg de ankers

Neem de eerste van uw normen, en plaats deze op de muur, zodat de gaten in de metalen standaard line-up met de plastic ankers. U kunt dan passen de schroeven door de gaten, met behulp van de boor om ervoor te zorgen dat de schroeven zijn volledig in het anker. U kunt dan gebruik maken van de waterpas om te controleren of er recht is. Voeg de tweede standaard in de volgende stud langs, het aanbrengen van een beugel in elke norm. Controleer ze zijn beide level.

Stap 4 – Installeer de Standards