het installeren van metalen plafondtegels stap voor stap

Het installeren van metalen plafondtegels kan een decoratief tintje toe te voegen aan elke kamer, vooral als het herstellen van een klassieke woning of het nabootsen van een bepaalde stijl, zoals Victoriaans. Volg deze instructies voor een succesvolle doe-het-zelf-project.

Zoeken naar tegels die decoratieve en kleurrijk zijn. Een goede manier om tijd te besparen in plaats van het rijden overal in de stad is om te zoeken naar tegels online, en dan, als je eenmaal je keuzes hebt teruggebracht tot een beheersbaar paar, het vinden van een plaatselijke dealer die ze draagt.

Stap 1-Selecteer de Tile

Ze komen in verschillende materialen, waaronder staal, aluminium, koper, messing en tin. Zorg ervoor dat u het maken van prijsvergelijkingen “appels met appels.”

Stap 2-Mark Ceiling

Neem uw plafond metingen met u wanneer u naar de winkel en selecteer uw plafondtegels. De medewerkers zullen in staat zijn om te berekenen hoeveel tegels je nodig hebt om de taak te voltooien. Vermeld altijd een 10-15 procent buffer voor afval en toekomstige reparaties.

Stap 3 Ga naar Center

Tegels zijn meestal gebouwd in twee maten: 24×24 inch of 24×48 inch. Je kunt ze vinden in 24×72-inch of 36×72-inch maten, maar deze zijn ontworpen voor industriële omgevingen en kan moeilijk in te passen in een woonwijk een.

Stap 4-Use a Nail Gun

Gebruik een krijtlijn af te bakenen vier gelijke delen van het plafond. Controleer de kruisende lijnen in het midden van het plafond.

Tips om te onthouden

Wanneer het krijt lijn snijdt, plaats een tegel in elke hoek van uw installatie te beginnen. Je moet vier tegels geïnstalleerd.

Bevestig de tegels aan het plafond met behulp van een schiethamer voor gemakkelijke toepassing. Hoewel T-vormige brads werken het beste op een project als dit, kunt u decoratieve nagels te gebruiken om een ​​beetje extra toe te voegen aan het plafond look. Snijd een gewone tegel om eventuele lacunes aan te vullen of te gebruiken vulmiddel tegels voor dit doel. Tegels kunnen worden gesneden om te passen met behulp van een goed paar blikschaar.

Zorg ervoor dat, wanneer spijkeren elke tegel op zijn plaats, dat je ze goed uitgelijnd. Werk zo dicht mogelijk bij het plafond mogelijk voor maximale nauwkeurigheid. Vermijd de uitbreiding van je armen ver boven je hoofd door niet te proberen om een ​​tegel zijn plaats te houden en spijker het op hetzelfde moment. Als het mogelijk is, werkt in een team van twee personen in waarvan de ene en één nagels.

Vele malen, wanneer metalen plafondtegels worden verscheept, elke individuele tegel is bedekt met een beschermende folie. Zorg ervoor dat u deze te verwijderen voordat de installatie. Tot slot draag altijd een veiligheidsbril bij het gebruik van elektrisch gereedschap of schiethamers.