het installeren van outdoor oven leidingen

Het installeren van de oven leidingen in uw huis uit een outdoor hout oven is minder uitdagend te doen dan je zou verwachten. Outdoor hout of gas ovens zijn veiliger, schoner en net zo effectief als een overdekt oven. Volg deze richtlijnen om outdoor oven kanalen van uw natuurlijke outdoor warmtebron te installeren in uw huis.

Stap 1: Koppel uw oude Oven van de Ductwork

Koppel de stroomtoevoer naar de oude oven en omleiden van de bestaande leidingen in de richting waar je het zal koppelen aan de nieuwe outdoor oven. Richt de luchtkanalen in de richting van een kleine kelder venster waar mogelijk te voorkomen dat het snijden van een gat in de stichting of zijwand van het huis. Meet het raam, zodat u kunt verzegelen later af met gecoate multiplex en strippen.

Stap 2: Plaats de Nieuwe Outdoor Furnace in de beste locatie

Kies een plaats voor de oven die ten minste 10 voet van uw huis. De site mag niet in het pad van de heersende winden, om schoorsteen tocht en het blussen van het hout of gas brand te voorkomen.

Stap 3: Meet en Koop Voldoende gegalvaniseerde Ducting

Bepaal de exacte grootte van de kanalisering van uw nieuwe outdoor oven toepassingen en de aankoop genoeg gegalvaniseerd leidingen om de leidingen uit de oven lopen in uw huis.

Stap 4: Graaf een geul voor de Ductwork

Gebruik de tractor met backhoe om een ​​geul voor de luchtkanalen te graven. Moet 1 inch dieper en breder dan rondom het kanaal om ruimte voor isolatiematerialen en een ruime hoeveelheid vuil en grind vullen toestaan.

Stap 5: Verbind en Isoleer de Ducting

Bevestig de lengtes van de kanalisering samen met de band bevestigingsmiddelen en schroeven. Bestrijken alle band bevestigingsmiddelen met een uniforme laag van duct tape. Wikkel de leidingen in een enkele laag Solarguard (TM) 1/4-inch Mylar isolatie.

Stap 6: Bereid de Trench voor de Ductwork

Giet het fijn grind in de sleuf bodem over de gehele lengte van outdoor. Niveau en glad met een zware, breed gespreid gravel rake.

Stap 7: Leg de Ductwork in het Trench

Met je helper, leg de leidingen voorzichtig in de sleuf, zodat alle onderdelen blijven bevestigd.

Stap 8: Sluit de Outdoor en Binnenlandse Ductwork

Sluit de lengte van outdoor leidingen aan uw bestaande interieur leidingen. Zodra je dit hebt gedaan, afdichten van het venster waar de leidingen komt. Breng de PVC-gecoate multiplex in de raamopening, en spijker de multiplex strippen rond alle 4 kanten aan een weerbestendige afdichting te maken.

Stap 9: Vul het Ductwork Trench

Vervang de bodem u gegraven uit de loopgraaf, verpakken deze stevig rond de leidingen, en het niveau van het grondoppervlak.

Stap 10: Test de Ductwork

Zet de schakelaar buiten voor de outdoor oven, opent u het register ventilatieopeningen, zet de ventilator en controleer of warme lucht komt uit. Als warme lucht niet de registers is het bereiken, controleer dan de verbindingen met de nieuwe oven en de bestaande leidingen.