het installeren van plafond isolatie

Managing Editor voor deze website, Laura groeide op in de home improvement industrie.

Plafond isolatie is een belangrijk onderdeel van het houden van uw huis energiezuinig. Zonder isolatie, zal uw huis tochtig, koud en ongemakkelijk voelen. Het installeren van isolatie langs uw zolder plafond is eenvoudig en kan in een paar uur worden afgerond.

Soorten Isolatie

Het type plafond je hebt zal bepalen welke type isolatie u nodig hebt. De meest voorkomende type gebruikt, is een glasvezel batts gebundeld in rollen die tussen de 6 en 8 inch.

Het snijden van de isolatie

Glasvezel isolatie kan blijven op uw huid voor een lange tijd en kan erg jeuken en huiduitslag veroorzaken. Wanneer u werkt met isolatie, jezelf te beschermen door het dragen van lange mouwen, broeken, handschoenen en een masker. Wanneer u de isolatie snijden, moet je niet iets meer dan een scherp mes nodig omdat de isolatie is licht en gemakkelijk te snijden;. Meten

U moet tot de nok te meten door de lengte van het bedrag van de isolatie die nodig is vast te stellen. Voor elke spant u een stuk isolatie die dezelfde lengte nodig. U wilt ook de lengte tussen de spanten te meten om ervoor te zorgen heb je een goede dekking.

Dat is het! Houd deze tips in het achterhoofd, en je moet goed op uw weg naar het isoleren van uw zolder plafond van een leien dakje.