het installeren van security storm deuren

Beveiliging storm deuren combineren de voordelen van een storm deur met die van een beveiligde deur. Ze duurzaam en bestand tegen de elementen en ook sterk genoeg om zware stormen te weerstaan. Ze zijn goed in het houden van uw huis koel in de zomer en warm in de winter door te voorkomen dat het ontsnappen van lucht. Beveiliging storm deuren zijn meestal geïnstalleerd via de hoofdingang. U kunt een aantal security storm deuren dat de plaats van de voordeur te nemen, maar deze zijn duurder en vereisen meer werk te installeren. Dit artikel zal een aantal waardevolle informatie die u zal helpen bij het installeren, evenals bij de aankoop van de veiligheid storm deuren te delen.

Voorafgaand aan de installatie van de veiligheid storm deuren, moet u om te beslissen over de aard van de deur die je nodig hebt in relatie tot het budget dat u in gedachten hebt. Beveiliging storm deuren zijn erg basic in de manier waarop ze worden gemaakt. Ze bestaan ​​uit twee metalen stukken met een massieve daartussen. Dit middelste gedeelte kan hout of een massief stuk schuim. De kosten van de beveiliging storm deuren kunnen sterk variëren tussen de stijlen. Beveiliging storm deuren kunnen worden uitgerust met decoratieve ijzer accenten en roestvrij staal hardware. Die kenmerken zijn puur esthetisch. De constructie van versierd en eenvoudig uitziende beveiliging storm deuren vrijwel gelijk.

Het kiezen van Veiligheid Storm Doors

Bij de aanschaf van beveiliging storm deuren, moet u de afmetingen van uw deur te leren kennen. Als u een deur die is niet hoog genoeg te krijgen, zul je niet goed de deur af te dichten. Als de deur te hoog is, dan zul je niet in staat zijn om de deur helemaal te installeren. Hetzelfde geldt voor de breedte van de deur. Gebruik een meetlint om een ​​nauwkeurige meting van de deuropening waar de veiligheidssituatie storm deur wordt geïnstalleerd te krijgen. Je nodig hebt om de metingen tussen de frames te nemen. meten nooit zomaar een keer, maar neem de metingen meerdere malen om zeker te zijn dat ze juist zijn.

nauwkeurige metingen

Beveiliging storm deuren mag nooit helemaal los of hiaten. Dit zou hun doel deafeat. Zelfs als je 100 keer gemeten, kon je nog steeds uit iets zijn. Plaats altijd de deur zonder het bevestigen zodat je de afstand nauwkeurig te kunnen beoordelen. Beveiliging storm deuren zijn relatief licht, dus je kunt ze op zijn plaats houden met een hand terwijl het meten van eventuele verschillen in grootte.

Dry Run

Niet alle security storm deuren komen met gaten reeds in hen geboord voor de hardware. Gebruik de scharnieren als een gids voor boor merken te maken en vervolgens een geschikte boor met een beetje bedoeld om te boren door metaal. Proberen om de deur met schroeven zonder piloot gaten kan de deur ruïneren bevestigen.

Pilot Holes

Wanneer u de installatie van dit type deur, is het belangrijk dat de hardware zo stevig als niet steviger dan de deur zelf. Het gebruik van aluminium scharnieren en basic schroeven zal de truc niet. Gebruik alleen verzinkt staal voor scharnieren en schroeven. Ze zullen niet roesten en zijn zeer stevig. Ze alleen helpen bij het van beveiligingsmechanismen storm deuren.

Gegalvaniseerd staal