het installeren van straatstenen 5 – frameranden en leg zandbed

Installeer de Border

1. De grens of rand-systeem, is het noodzakelijk om te verzekeren dat uw bakstenen bestrating blijft stevig op zijn plaats en blijft jarenlang mooi. Begin met het installeren, maar niet verankeren, uw rand. Experimenteer nu met het patroon dat u door het tijdelijk leggen baksteen rond de rand van de bestrating hebt gekozen,. (Merk op dat complexe ontwerpen, zoals visgraat, kunnen aanzienlijke hoeveelheden van de snede baksteen nodig hebben.)

2. Bent u tevreden met de plaatsing bent, het verankeren van de rand door het rijden spikes minstens 8 “in de basis om de 2 tot 3 voet. Voor hout rand, boorgaten en rijd de spikes door het midden van het bos. Voor stenen rand, graven van een geul diep genoeg is, zodat de bovenkant van de rand bakstenen gelijk met de stenen oppervlak van uw voltooide project zal zijn.

3. Een border kan verankerde blijven tot de definitieve baksteen installatie tot een strakke pasvorm te verzekeren. Nu, verwijder de stenen u tijdelijk geïnstalleerd.

Leg het zandbed

1. Voor een loopbrug of andere vrij smal project, gebruik dan 1 “buitendiameter buis of knip twee houten strips op de gewenste hoogte van het zand (1”). Plaats ze op beide zijden van de bestrating gebied. Voor een breder project, zoals een patio, plaatst de stroken ongeveer 3 voeten uit elkaar.

2. Nu, vul de ruimte met zand. Het zand kan worden bevochtigd met een fijne nevel van water voorafgaand aan de installatie te vides te elimineren.

3. Nadat u het zand giet, gebruik dan de pijp of hout strips als rails waarop uw “chape” board naar een uniform zand diepte van 1 “te verzekeren draaien. Wees voorzichtig niet te lopen of verstoren de geëgaliseerd zand.

4. Verwijder de dekvloer rails en vul de inkepingen met losse zand. Niveau met een bezem of troffel.