het installeren van touw dek relingen

Rope dek leuningen zijn geschikt voor gebieden waar het uitzicht op het omliggende landschap zou worden belemmerd door andere soorten van leuningen. Als uw terras kijkt uit op de oceaan, het zou ook beter zijn als je touw leuningen plaats. Als je gaat om houten of metalen relingen te gebruiken met spindels konden zij een anders perfect uitzicht terwijl een touw bijna kan verdwijnen aantasten. Sommige decks zijn gebouwd met glazen balustrades en deze bieden dezelfde functie. Echter, glazen balustrades hebben een hogere onderhoudskosten en u zou hebben te maken met schittering van de zon. Rope rails werden voor het eerst gebruikt op de moderne constructies, maar vanwege de verschillende rail paal ontwerpen die nu beschikbaar zijn op de markt, kan touw leuningen nu worden gedaan om de architectonische vormgeving.

Touw relingen moeten frames die veel sterker dan andere soorten leuningen vanwege de enorme kracht die wordt uitgeoefend op de eindpalen wanneer de kabels gespannen zijn hebben. Dit moet worden gedaan om een ​​rigide voorwaarde dat de specificatie in opdracht van het gebouw code zal tevreden te stellen. Commons soorten van het frame constructies die je kunt gebruiken zijn gemaakt van staal, aluminium, hout of roestvrij staal. Berichten dat de steun zal bieden voor de top rail worden genoemd tussenliggende berichten. Er moet een dienst van gaten waar de kabels zou worden doorgegeven om hen te steunen. De afstand tussen de posten is belangrijk dat er om spanning in de kabels zo zeker zijn dat ze van 36 inch tot 42 inch van elkaar.

Stap 1 – De bouw van de berichten

Het beste van soort touw voor een balustrade is de kabel en streng type, dat ook staaldraad wordt genoemd. Voor residentiële toepassing, 1/8 inch en 3/16 inch diameters zijn best. Deze zijn verkrijgbaar in type 304 roestvrij staal, gegalvaniseerd en type 316 roestvrij staal met een hoge weerstand tegen corrosie heeft. Als u woonachtig bent in een kustgebied, zou dit staaldraad beste. De meest voorkomende constructie voor het de 1-19 draad omdat het niet uitrekken, en heeft bewezen om zijn duurzaamheid en sterkte bij gebruik buitenshuis.

Stap 2 – Het kiezen van de Rope

De flexibiliteit van de kabel is een essentieel aspect van het ontwerpen van een touw reling. Bouwvoorschriften vereisen dat een 4 inch bal niet door een van het touw rails moet passeren wanneer gegooid tegen hen. Dus spannen van de kabels op de railing geïnstalleerd, rekening houden met de afstand tussen de posten, de afstand tussen de kabels, het materiaal voor de bovenrail dop en de spanning van de kabels.

Stap 3 – spannen Uw Rope Railing Goed

De afstand tussen de kabels is van essentieel belang om kabel vervorming minimaal. De gebruikelijke aanbeveling is een opening van 3 inch tussen de touwen. De verticale gaten die op de verticale staanders wellicht al deze afstand dus je hoeft alleen aan de touwen passeren hen.

Stap 4 – Tussenruimte the Ropes

Zodra u klaar bent met de installatie van de palen en touwen voor uw railing, kunt u nu installeren van de top rail. Zorg ervoor dat het materiaal dat u hebt gekozen is sterk genoeg om de gecombineerde krachten van de touwen te weerstaan. Hardhout of metaal is het beste voor dit doel. Gebruik nooit composiet hout.

Stap 5 – Het installeren van de Top Rail