het installeren van zelfklevend vinyl tegels over beton

Het installeren van zelfklevend vinyl tegels over beton is niet altijd makkelijk, vooral als je tapijten te verwijderen van de betonnen voet. Als u wilt om de tegels goed te installeren, moet je voor te bereiden van de vloer, om ervoor te zorgen dat het oppervlak schoon is, zonder enige overblijfselen van zeehondenjagers, lijm, of iets anders. Zelfklevende tegels kunnen de installatietijd verminderen, biedt u een volledig professionele uitstraling.

Vinyl tegels kan een zeer handige en aantrekkelijke optie voor de meeste mensen, vooral voor degenen die willen om de taak te doen op hun eigen zijn. Ze zijn ook vrij betaalbare oplossing en een kosteneffectieve oplossing vloeren. Echter, je moet heel voorzichtig zijn voordat u de vinyltegels over beton te zijn omdat er wellicht vochtproblemen. Hier is een korte lijst van de stappen en tips over hoe om zelfklevend vinyl tegels over beton te installeren.

Stap 1 – Voorbereiding

Voorbereiding is het belangrijkste onderdeel van elke installatie. Gebruik de schraper aan een gelijmde materialen of lijm nog op de vloer te verwijderen. Zodra u klaar bent moet je de resten vegen en gooi ze weg. Als de schraper het werk niet goed doet, kun je de alcohol gebruiken om de vlekken te verwijderen. Zorg ervoor dat de concrete basis is schoon en heeft geen scheuren of overblijfselen uit oude vloeren.

Stap 2 – Test de omgeving

Een van de eerste dingen die je moet doen nadat u het reinigen van de betonnen vloer is om het te testen, als je dat niet doet, misschien vind je een paar maanden later dat de lijm krijgt los, omdat de vloer is zeer vochtig en onveilig. Het nemen van voorzorgsmaatregelen absoluut noodzakelijk is, de meest betrouwbare test die u kunt uitvoeren is het calciumchloride test die is gemakkelijk te vinden bij een plaatselijke winkel. U moet de instructies op de test volgen. Je moet de resultaten binnen 18-24 uur te hebben. Deze test meet de hoeveelheid vocht en water dat uit de betonnen fundering. Als het niveau te hoog zijn, moet u de-hydrateren de vloer voor het installeren van de tegels. Als het blijkt uit de test nummer is niet hoog is, kunt u beginnen met uw project en direct leg de tegels op de betonnen vloer.

Stap 3 – Het meten van de kamer

Meet de kamer en markeer het midden van elke muur in de kamer met de kalk. Trek een lijn naar het midden van de kamer. Je doet hetzelfde met alle vier muren totdat je 2 tweeën deelt lijnen die de ruimte in vieren te verdelen trekken.

Stap 4 – Installeer de Tiles

Zorg ervoor dat het betonnen oppervlak is schoon en zal zich houden aan de tegel. Neem de vinyl tegels en leg ze in het midden van de kamer waar de lijnen halveren. U kunt installeren ze te verwijderen de achterkant papier om de kleverige deel van de tegels bloot te leggen. U kunt blijven installeren van de tegels vanuit het midden naar de wanden. Zorg ervoor dat u druk ze plat en stevig op de vloer om de juiste plaatsing te waarborgen, zodat u de taak te voltooien in een volledig professionele manier.