het installeren van zolder isolatie in oude huizen

Zolder isolatie is belangrijk, omdat het niet hebben het zal uw energierekening te verhogen en kost je geld. Veel oude huizen niet over de isolatie die zij nodig hebben. Gelukkig toevoegen isolatie is eenvoudig en niet langer dan een dag. als volgt te werk

Er zijn een aantal verschillende soorten isolatie die geschikt zijn voor gebruik bij een ouder huis zijn. De meest voorkomende van deze, echter wordt opgerold batt isolatie, dus dat is het soort deze gids zal dekken. Rolde batting isolatie kan op de zolder ruimte tussen de balken en ook gebruikt om holten te isoleren in de muren tussen de noppen worden geplaatst. Klik hier voor de isolatie met een dampscherm aan de ene kant.

Stap 1 – Koop Isolatie

Meet de grootte van uw zolder in square feet door het meten van zowel de breedte en hoogte van de zolder en ze aan elkaar te vermenigvuldigen;. Als je balken 16 inches uit elkaar staan ​​van elkaar, vermenigvuldig de vierkante meters van uw zolder met 0,90. Als de balken zijn 24 inches uit elkaar, te vermenigvuldigen met 0,94;. Als u een zolder die is 1.000 vierkante voet in grootte en de balken zijn 16 inches uit elkaar, moet u de aankoop van 900 vierkante voet van de isolatie om volledig te isoleren van uw zolder.

Stap 2 – Meet the Attic

Het is belangrijk dat je niet staan ​​tussen de balken in uw zolder, want als je dat doet, kan je het risico te vallen door het plafond. Plaats platen van triplex tussen de balken, zodat u iets dat voor staan ​​zal voorkomen dat u van het doorlopen van het plafond en beschadigen.

Stap 3 – Bereid de Zolder

Bij het leggen van de matten naar beneden, werken vanuit de verre rand van de zolder naar het midden, zodat u genoeg ruimte om de isolatie te snijden op de gewenste grootte. Installeer de glasvezelisolatie en plaats de plastic dampscherm gezicht naar beneden. Dit zal alle problemen die worden veroorzaakt door waterschade te voorkomen.

Stap 4 – Installeer de isolatie

De glasvezel isolatieplaten moeten dicht worden gemonteerd bij elkaar, zodat de isolatie werkt optimaal. De isolatie kan worden geplaatst op de bovenste plaat van de muren, maar je moet oppassen de ventilatieopeningen niet te blokkeren. Elke kleine ruimtes kunnen worden opgevuld met stukjes overgebleven isolatie, die op de juiste maat gesneden kunnen worden en indien nodig voorzien.