het installeren van zolder vloeren start tot finish

Het installeren van zolder vloeren in uw onafgewerkte zolder zal u helpen met eventuele opslagproblemen. De vloer kan de weg vrijmaken voor u om te kunnen afmaken de zolder in de toekomst en kan u helpen toegang tot uw zolder door het gemakkelijker om op en over het algemeen een veiliger omgeving te lopen om te vertoeven. Houd er rekening mee dat het gevaarlijk is en daarom illegaal om uw zolder om te zetten in een woonruimte.

Voordat u begint om uw zolder vloer te installeren, moet u rekening houden met de ventilatie van de ruimte. Bijvoorbeeld, als je gaat vast te stellen nieuwe houten vloeren, rekening houden met de gevolgen van extreme hitte en kou, omdat deze de planken zal buigen. Ook is er een gevaar dat, vanwege de hitte, vocht op de balken, die zal toevoegen aan houten vloeren problemen zullen vormen;. Het tweede ding om te overwegen is de grootte van het gebied dat u nodig hebt om te dekken. Om de aard van de vloer die u nodig heeft, overwegen of u de gehele ruimte of alleen de toegankelijke gebieden zal dekken te bepalen.

Installatie

Er zijn verschillende soorten van de zolder vloer die u kunt gebruiken. Voor een gemakkelijke zolder vloeren, beginnen met een eenvoudige vaststelling van houten planken. Als u deze dicht bij elkaar te houden, zul je geen zorgen te maken over eventuele hiaten;. Een andere manier om de zolder vloeren toe te voegen is multiplex platen aan de vloer. Dit zal een veel stabieler platform toe te voegen aan uw zolder vloeren en kan fungeren als een ondervloer als u besluit om af de zolder in de toekomst. Er zijn ook synthetische vloeren verkrijgbaar bij verschillende fabrikanten. Dit type vloer klikt gewoon samen en wordt geleverd in pleinen.

Verschillende soorten vloeren

De meest voorkomende verleiding bij de vaststelling van de zolder vloer is om te beginnen in een hoek en beginnen met het installeren van de multiplex platen of houten vloeren vanaf daar. Maar, zult u veel meer succes hebben – en veel efficiënter gebruik maken van uw materiaal – als je begint in het centrum. Lay-out van een krijt lijn naar het centrum te bepalen en vervolgens leg de eerste triplex plaat naar beneden met zijn hoek aan de rand van die lijn.

Start in het centrum

Er zijn verschillende manieren waarop u de vloer op de balken veilig te stellen, maar de schroeven zijn uw beste optie. Als je nagel in de multiplex platen, zal je ze wrikken op als u later besluit om ze te verplaatsen. Met schroeven, kunt u gemakkelijk het nemen van de platen van multiplex voor het geval u nodig hebt om nieuwe kabels te leggen of te bereiken het plafond eronder.

Het beveiligen van vloer tot Joists

Als afsluiting van het gebied van de zolder vloeren, installeren van enkele kwartaal door stuwing stukken die zal line-up gelijk met het multiplex voor een afgewerkte look. Als u gebruik maakt van de hele vloer, kunt u de trim langs de muur te installeren.

Gebruik sierlijsten

Hier is hoe om te optimaliseren andere één van uw huis PRIMARY OPBERGMOGELIJKHEDEN. Unclutter uw garage met deze tips.