het installeren van zwevende laminaatvloer: hoe te werken rond obstakels

Een zwevende laminaatvloer ziet er zeer goed in een kamer, en in de meeste gevallen is het vrij gemakkelijk te installeren. Het probleem komt wanneer er obstakels zoals buizen of palen in de kamer. Er zijn manieren om dit die vrij eenvoudig. Het is een kwestie van het kennen van de juiste techniek en schoot de praktijk. Doe het elke keer en uw vloer zal er perfect uitzien wanneer je klaar bent.

Begin met het nemen van de meetlint en het meten van de diameter van de hindernis, waar het een post of leidingen. In andere gevallen moet je meten is het formaat als het naar buiten komen van een muur. Na dit gedaan, meet de afstand die je nodig hebt op het stuk van de zwevende laminaatvloer te snijden als je het op de vloer. Dit zal u vertellen waar je moet boren. Markeer het laminaat te laten zien waar je nodig hebt om te boren en zagen.

Stap 1 – Het meten

Als het obstakel is een pijp, of een paar leidingen, moet u dille uit gaten in de zwevende laminaatvloer, waar de leidingen zal zitten. Het gat moet 5/16 inch groter dan de buis zijn.

Stap 2 – Leidingen

Na het aanmaken van het gat op de leiding tegemoet te komen, moet je in staat zijn om de vloer te passen. Dat betekent snijden zodat de vloer kan passen rond de buis. Als het gat dat je hebt geboord ligt dicht bij de rand van het stuk van de vloer dan zul je nodig hebt om bezuinigingen aan elke kant te maken onder een hoek van 45 graden, let daarbij goed op het gat op een plaats te bereiken daar kun je het rond te passen de pijp.

Stap 3 – Snijden

Als het gat u heeft geboord in het midden van de vloer moet de rechte delen zijn, dat is 90 graden. Nogmaals, wees er zeker van dat de bezuinigingen die je maakt zal u toelaten om de vloer rond de buis te passen. Wat je doet in beide gevallen is het creëren van twee stukken van de vloer om goed rond de buis te zetten.

Stap 4 – Grote Obstakels

Waar heb je grotere hindernissen, zoals pilaren, moet u op de twee stukken van de vloer te snijden. Na het meten, zet de 2 stukken samen om aan te geven hoeveel je nodig hebt om te snijden. Wederom laten en extra 5/16 inch rond elk obstakel voor uitbreiding. In dit geval wordt u snijden, niet boren.

Stap 5 – Montage

Om de stukjes op hun plaats te passen, te beginnen door het aanbrengen van het stuk van de zwevende laminaatvloer die konten tot het obstakel. Gebruik de pull-bar, dan is de rubberen hamer en blok naar het stevig tik op zijn plaats.

Nu heb je een klein stukje van de houten vloeren te passen rond het obstakel te hebben. Om het vast te zetten, lijm op de randen waar het de rest van de vloer. Duw volledig op zijn plaats door ofwel met uw handen of een pull bar. Laten drogen alvorens in het volgende stuk van de vloer. Indien het obstakel een deurpost, de beste oplossing is naar snijden een klein gedeelte aan de onderkant van de stijl en zet de vloer eronder.