hoe azijn te gebruiken om een ​​hard water plek schoon te maken

Een hard water spot kunnen vormen op glas of keramische oppervlakken als gevolg van kalkaanslag. Deze vlekken kijken lelijk en te groeien in de tijd. Hoewel ze het oppervlak niet ruïneren, een harde watervlekfouten moet nog worden verwijderd. Gelukkig, dit kan heel gemakkelijk worden gedaan. Al duurt het is een beetje werk met behulp van items die u al in uw huis.

Om een ​​kleine hard water spot te wissen, gebruik 1 kopje water en 1 kopje gedestilleerd witte azijn in de gootsteen. Dompel een handdoek in het mengsel. Spreid de natte handdoek over de hard water ter plaatse en laat gedurende 15 minuten. Dit zal draai de kalk op het oppervlak. Na deze, schoon te vegen met een droge handdoek. Als dit al het harde water spot niet wegneemt, geniet de handdoek opnieuw en laat hem op de plek voor een langere periode van tijd voordat vegen schoon. Sommige hard water vlekken zou kunnen vereisen meerdere behandelingen voordat het je lukt om het allemaal te verwijderen.

Stap 1 – Kleine Stains

Als deze methode niet ‘t al van de vlek te verwijderen, genieten een handdoek in onverdunde gedestilleerd witte azijn en de plaats op de harde water plek voor 15 minuten. Nadat de tijd is verstreken, wrijf hard met een droge handdoek. Hiermee worden alle te verwijderen, maar de meest hardnekkige hard water vlekken.

Stap 2 – Grotere Stains

Als je een douche deur schoon te maken, bijvoorbeeld, vormen een mengsel van half water en half gedestilleerd witte azijn. Zet het in een spuitfles. Geniet van je handdoek grondig met het mengsel. Spuit het mengsel op de douche deur en veeg met de handdoek. Dit zal helpen breken hard water vlek op het glas. Spray opnieuw en laat gedurende 15 minuten.

Stap 3 – Reluctant Stains

Gebruik uw zuigmond om de rest van het hard water ter plaatse te verwijderen en reinig het glas met helder water om zich te ontdoen van de azijn geur in de badkamer.

Stap 4 – In Badkuipen

Soms zult u vlekken die niet zullen reageren op de azijn en watermengsel tegenkomen. Deze zullen meer werk nodig hebben. Meng de azijn en zuiveringszout tot een dikke pasta. Met behulp van de handdoek, wrijf het op de vlek. Laat het zitten voor 15 minuten daarna afvegen. Hiermee worden alle verwijderen of het grootste deel van de vlek, en de rest kan worden getild met een tweede applicatie.

Hard water vlekken ophopen in bad ook, en deze moeten periodiek worden verwijderd. Om dit te doen, make-up een grote partij van de azijn en zuiveringszout mix. Verspreiden over de binnenkant van het bad met een handdoek. Nu scrub de binnenkant van het bad met een schrobborstel. Wanneer u klaar bent, spoel het bad met koud water. Zodra het droog is, zult u in staat om alle plekken waar je zou kunnen gemist hebben of die niet konden worden verwijderd voor het eerst te zien. U kunt lopen over deze weer naar de hard water ter plaatse te verwijderen.

Een voordeel van het gebruik van azijn is dat het een zeer milieuvriendelijke oplossing voor het reinigen van hard water vlekken. In tegenstelling tot chemische reinigingsmiddelen, het zal niet mengen giftige stoffen in het grondwater.