hoe betonschaar gebruiken

Betonschaar of bout Croppers worden gebruikt door middel van zwaar metaal te snijden. Deze zware gereedschappen zijn nuttig voor het snijden van sloten, kettingen, hekken en bouten. Ze kunnen ook worden gebruikt om levende elektrische draden waardoor ze zeer nuttig in reddingsoperaties maakt snijden. Kroppers zijn een must-have tool voor de huiseigenaar. Zij kunnen u eigenlijk helpen uit een moeilijke situatie in de woning. Cutters zijn er in verschillende vormen en maten met een lengte variërend van 12 inch tot 42 inch. Verschillende soorten snijplaten kan worden gebruikt op het mes. Extreem sterke metaallegeringen worden gebruikt om de cropper bladen en kaken produceren. Deze veerkracht wat hen in staat stelt door de metalen te snijden. Hieronder is een gids over hoe deelpachters gebruiken.

Draai de bout op de snijkop om u de juiste spanning op de bladen te geven. Deze excentriciteit bout kunt u de gewenste spanning die doeltreffend snijden in staat stelt te krijgen. Het neemt een middenpositie in de snijkop waar de handgrepen kruisen.

Stap 1 – Stel de Snijders

Zoek het item dat moet worden gesneden. Duidelijk markeren de plek op het punt te snijden, zodat u precies weet waar te slaan.

Stap 2 – Markeer de Target

De grepen moeten elkaar getrokken in tegengestelde richtingen. Trek de snijbladen zo ver mogelijk uit elkaar. Uiteindelijk zal het doel de middenstand tussen de lamellen innemen.

Stap 3 – Open Cutter Blades

Plaats de messen rond de gemarkeerde plaats. Het is belangrijk dat de messen zo te plaatsen dat het doel dichter bij de handgreep snijpunt gevonden wordt. Dit is het punt waarop de grootste kracht wordt uitgeoefend bij het snijden begint.

Stap 4 – Aanpak Target

Sluit de bladen stevig op de gemarkeerde plaats. Sluit langzaam met een stevige grip om te voorkomen dat blades uit te glijden als ze in het doel te snijden. Vermijd het verschuiven van de bladen van de gemarkeerde positie als je dicht in op het doel.

Stap 5 – Close Blades

Krachtig druk op de handvatten van het mes bij elkaar. Zodra u een eerste inkeping op het doel te krijgen zeker van te houden snijden op dezelfde plek. Herhaal deze actie totdat de messen snijden door middel van het item. Met zachtere materialen, moet u in staat om door te bezuinigen op uw eerste poging. Zwaardere materialen vergt volgehouden snijden actie tot het materiaal levert aan de cutter.

Stap 6 – Breng Force

Tips