hoe de behandeling van een geroeste tinnen dak

Behandeling en herstel van een geroeste tinnen dak kan gemakkelijk worden bereikt thuis door enkele doorzettingsvermogen en hard werken. Rust in uw tinnen dak kan grote schade veroorzaken en de veiligheid van de constructie in gevaar brengen. Daarom moet u bij te wonen om het probleem bij het begin te verminderen en beperken de omvang van de schade. Hieronder is een eenvoudig proces dat u kunt volgen om roest te verwijderen en te behandelen uw tinnen dak.

Elke behandeling van een verroeste tin dak is best gedaan in warme en droge weer. Probeer geen reparaties terwijl het regent of vochtig uit te voeren, omdat het het proces zal belemmeren. Het wordt ten zeerste aanbevolen dat u kijken op de weersverwachting voor een volledige week van een betrouwbare bron voordat u uw project te starten.

Stap 1: Het selecteren van het juiste moment

De eerste stap van het herstellen van een geroeste tinnen dak is om de verroeste oppervlak prep. Als er maar een klein stukje van het tin oppervlak is verroest, kunt u de roest te verwijderen met behulp van schuurpapier. Indien echter een groot deel van het dak geroest, schuren een groot oppervlak met schuurpapier is tijdrovend en vermoeiend. Daarom kunt u een handheld boormachine te gebruiken met een draad wiel borstel om roest uit een groot oppervlak te verwijderen. Welke methode je ook gebruikt, zorg ervoor dat je zand 3-4 inches extra rond de verroeste gebied. Ook als het roest bereikt hoeken en spleten, is het raadzaam dat u schuurpapier op deze gebieden voor gemakkelijke toegang.

Stap 2: Prepping de Surface

Nadat u de roest verwijderd, is het zeer noodzakelijk dat u grondig het oppervlak schoon te maken voor verdere behandeling. Verf niet goed hechten met een oppervlak dat is onrein en heeft stof afgezet op het. Daarom is het reinigen van de oppervlakte met een aantal sterke detergent en een draagbare borstel om ervoor te zorgen dat er geen vuil of stof vasthouden aan het oppervlak voor het schilderen. Na het wassen van de wasmiddel met veel water, is het belangrijk om onmiddellijk af te drogen van het oppervlak te voorkomen dat “vliegroest.” Dan gaat u naar de reiniging voltooien door afvegen van het oppervlak met een doek doekje bevochtigd met wat verf thinner.

Stap 3: Het schoonmaken van de Surface

Nu is uw oppervlak is klaar voor het aanbrengen van de primer. Primer wordt toegepast om de levensduur van het tin oppervlak te garanderen en om ervoor te zorgen dat roest betekent weer niet snel te regelen. Breng een laag menie met de hulp van een rol op het gereinigde oppervlak. Zorg ervoor dat u ook alle spleten en hoeken bedekken met behulp van een kwast. Wacht minstens 2 uur voor de primer te drogen. Breng vervolgens een tweede laag primer en laat het een nacht drogen. Dit proces wordt het best gedaan wanneer de zon hoog aan de hemel, zodat de primer jassen krijgen goede zonlicht volledig drogen.

Stap 4: Primer Application

Wanneer de primer volledig opgedroogd, verf het oppervlak met acryllatexverf met behulp van een wals en een borstel. Laat de eerste laag verf droog gedurende 6 uur en een tweede laag toe te passen.

Stap 5: Paint the Surface